Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έμινεμ: Το βίντεο από τα γυρίσματα του κλιπ για το τραγούδι «Houdini»

Έμινεμ: Το βίντεο από τα γυρίσματα του κ...

Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι, γράφει

Το νέο τραγούδι του Έμινεμ, με τίτλο «Houdini» έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο YouTube, συγκεντρώνοντας περίπου 61 εκατ. προβολές.

Ο ράπερ θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό του για τη στήριξή του, δημοσίευσε στα social media μερικές σκηνές από τα backstage του βιντεοκλίπ.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ, από τα γυρίσματα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Έμινεμ έγραψε: «Κάνω τα δικά μου ακροβατικά. Βίντεο από τα παρασκήνια του Houdini. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!!!».

Το συγκεκριμένο τραγούδι φαίνεται πως έχει διχάσει το κοινό του ράπερ, με τους νεότερους θαυμαστές του να αρνούνται να δεχτούν το «επιθετικό στιλ» του καλλιτέχνη.

Αν και από την αρχή της καριέρας του, ο Έμινεμ είχε τη συνήθεια να γράφει στίχους στο ίδιο ύφος, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την έννοια του «battle rap» στη μουσική σκηνή, οι νεότεροι κάνουν λόγο για «δημόσιο bullying», ενώ σε σχόλια που αφήνουν στο Twitter ζητούν το cancel του Έμινεμ.

Για παράδειγμα, ο στίχος του ράπερ για τον πυροβολισμό που είχε δεχτεί στο παρελθόν, η Megan Thee Stallion φαίνεται πως ενόχλησε πολλούς.

Σε αυτόν, αναφέρει: «Αν ζητούσα από τη Megan Thee Stallion να συνεργαστεί μαζί μου, θα έτρωγα σφαίρα;». Η αναφορά του σχετίζεται με ένα περιστατικό του 2020, όταν ο Tory Lanez πυροβόλησε τη ράπερ στο πόδι της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αντέδρασε με αυτόν τον στίχο, καθώς θεώρησε πως η εμπειρία της Megan ήταν τραυματική για εκείνη και τόνισε σε αναρτήσεις του στο Twitter πως ο Έμινεμ δεν θα έπρεπε να την είχε συμπεριλάβει στο κομμάτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight