Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τελικός MasterChef 2024: «Πνίγηκε» από τους καπνούς στην κουζίνα ο Κοντιζάς

Τελικός MasterChef 2024: «Πνίγηκε» από τ...

Δείτε βιντεο

Το MasterChef 2024 βρίσκεται στην κυριολεξία στην τελική ευθεία, καθώς ο μεγάλος τελικός που παρακολουθούμε σε… τρία μέρη, έκρυβε πολλές δυσκολίες για τον Λευτέρη και τη Χριστίνα, τους δύο φιναλίστ.

Η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του MasterChef 2-24, είναι γεγονός, καθώς Λευτέρης και Χριστίνα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

Ένα ξεχωριστό κουτί, γεμάτο με υλικά μοναδικά σε γεύση και ποιότητα, τα οποία προέρχονται από την περιοχή της Μεσσηνίας.

Οι τρεις chef κριτές περίμεναν από τη Χριστίνα και τον Λευτέρη να τους παρουσιάσουν πιάτα, που αναδεικνύουν τα υλικά αυτά με τον καλύτερο τρόπο.

Εκτός από τη γεύση, την άρτια τεχνική και την εμφάνιση στα πιάτα, η Χριστίνα και ο Λευτέρης κλήθηκαν να βάλουν τη δική τους μαγειρική υπογραφή και να δώσουν το νέο μαγειρικό τους στίγμα, μετά από τόσους μήνες στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Η δοκιμασία ξεκίνησε, μόνο που για τον Λευτέρη δεν ήταν με το δεξί, καθώς το σιρόπι του κάηκε και καπνός γέμισε το πλατό με τον Σωτήρη Κοντιζά να κουνάει τα χέρια.

«Ο Λευτέρης πήγε να βάλει φωτιά στην κουζίνα» είπε η Χριστίνα με τον σεφ να επισημαίνει: «Παιδιά τον νου μας πάνω από όλα με ασφάλεια πάνω από όλα πέρα από την πλάκα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight