Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ασφαλτοστρώνεται η Αράτου- Έρχονται εργασίες και στο υπόλοιπο κομμάτι της

Πάτρα: Ασφαλτοστρώνεται η Αράτου- Έρχοντ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το τελευταίο διάστημα οι εργασίες εκεί δημιουργούσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο

Στη φάση της ασφαλτόστρωσης βρίσκεται το κομμάτι της Αράτου όπου γίνονταν εργασίες για να ξεκινήσει μετά η Πεζοδρόμηση της Μαιζώνος.

Το τελευταίο διάστημα οι εργασίες εκεί δημιουργούσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο ωστόσο πλέον το κομμάτι αυτό θα δοθεί στην κυκλοφορία. Σύντομα  όμως εργασίες θα γίνουν και στον υπόλοιπο δρόμο.

«Θα δοθεί στην κυκλοφορία το πρώτο κομμάτι της Αράτου που έγιναν εργασίες εν όψει της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος, ενώ το ίδιο θα γίνει και το τμήμα από την Γούναρη μέχρι την Τριών Ναυάρχων» λέει στο thebest.gr ο Παναγιώτης Μελάς ως αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού ‘Έργου.

Κι ενώ η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος και η έναρξη των εργασιών από το Πάσχα και μετά λέγεται ότι είναι θέμα ημερών (δείτε εδώ) μέχρι και σήμερα δεν προσδιορίζεται χρονικά πότε θα γίνει η αρχή. Το μόνο δεδομένο είναι ότι θα γίνει από την πλατεία Όλγας με τις εργασίες να συνεχίζονται και ολοκληρώνονται ανά τετράγωνο καθώς όπως εξηγεί ο κ. Μελάς, είναι σημαντικό να μην κλείσουν κλειστοί ταυτόχρονα οι δρόμοι.

«Οι καιρικές συνθήκες είναι πλέον κάτι που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας. Δεν μπορεί να γίνονται εργασίες όταν υπάρχουν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες» λέει ο κ. Μέλας ενώ πριν ξεκινήσουν θα γίνει, όπως επισημαίνει, και συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και το Αστικό ΚΤΕΛ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις