Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πολ Μέσκαλ, Κουέντιν Ταραντίνο και Ρίτα Μορένο θα τιμηθούν από την Ακαδημία των Όσκαρ

Πολ Μέσκαλ, Κουέντιν Ταραντίνο και Ρίτα ...
Μαρτάτος Tάκης

Τον ερχόμενο Οκτώβριο - Το γκαλά θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της Ακαδημίας των Όσκαρ, στο Λος Άντζελες

Οι ηθοποιοί Πολ Μέσκαλ και Ρίτα Μορένο και ο σκηνοθέτης & σεναριογράφος Κουέντιν Ταραντίνο θα τιμηθούν όπως ανακοινώθηκε, στο τέταρτο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Το γκαλά θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2024 στο Μουσείο της Ακαδημίας των Όσκαρ, στο Λος Άντζελες. Συμπρόεδροι της εκδήλωσης είναι οι δρ. Έρικ Εσραϊλιάν, Σάλμα Χάγιεκ Πινό, Νικόλ Κίντμαν, Έβα Λονγκόρια και ο Τάιλερ Πέρι.

Τα τρία βραβεία που θα απονεμηθούν στο φετινό γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας των Όσκαρ, δείχνουν τον στόχο του να προωθεί την κατανόηση και τη διαφύλαξη κινηματογραφικών έργων και προκλητικών αφηγήσεων.

Ο 28χρονος μόλις Πολ Μέσκαλ από την Ιρλανδία θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους νέους πρωταγωνιστές. Φέτος τον είδαμε στο τρυφερό «Άγνωστοι Μεταξύ Μας», το 2022 στο «Aftersun» και αργότερα το 2024 θα βγει το «Gladiator II» όπου & πρωταγωνιστεί. Την ίδια ώρα έχουν φουντώσει οι φήμες πως η 42χρονη σταρ Natalie Portman μετά το διαζύγιό της, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Paul Mescal. Για τον 61χρονο Κουέντιν Ταραντίνο τι να πρωτοπεί κανείς. Έκανε πάταγο προ 30 ετών με το «Pulp Fiction» που του χάρισε και το βραβείο Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου το 1995. Έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τα φιλμ «Άδωξοι Μπάσταρδη» το 2009, «Django, Ο τιμωρός» το 2012, «Reservoir dogs» το 1992, «Kill Bill Volume 1» το 2003 με την Ούμα Θέρμαν αλλά και το εξαιρετικό «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» χάρη στο οποίο ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ κατέκτησε το 2020 το Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου.

Τέλος η 92χρονη σήμερα Ρίτα Μορένο με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, τιμημένη με Όσκαρ β’ γυναικείου για το θρυλικό «Γουέστ Σάιντ στόρι» των Τζερόμ Ρόμπινς, Ρόμπερτ Γουάιζ το 1962, είχε συγκινήσει με την εμφάνιση της και στο ριμέικ του θρυλικού αυτού μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ το 2021.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture