Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Συλλογή τροφίμων και αιμοδοσία από την ΕΣΚΑ-Η στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ

Συλλογή τροφίμων και αιμοδοσία από την Ε...

Αξιέπαινες δράσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η γνωστοποίησε τις κοινωνικές δράσεις – event  που θα γίνουν στον Τελικό Κυπέλλου ΕΣΚΑ-Η 2023-2024, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19-06-2024 και ώρα 20.00 στο Κλ. Γυμναστήριο «ΔΗΜ. ΤΟΦΑΛΟΣ».

Εθελοντική Αιμοδοσία – Αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης 17.30 – 20-30 (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ)
Η 14η Ιουνίου εορτάζεται παγκοσμίως ως η Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, σηματοδοτώντας την αξία της προσφοράς αυτού του ύψιστου δώρου ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη. Η ΕΣΚΑ-Η ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Ε.Ο.Κ. και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να να δώσουν λίγο από το αίμα τους προσφορά στον συνάνθρωπό μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΡΑΦΑΝΑΚΗ )
« Με την είσοδο του Ιουνίου και την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού η προστασία μας από τον ήλιο αποτελεί προτεραιότητα. Είναι γνωστό πως το μελάνωμα αποτελεί την πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος. Η έγκαιρη πρόγνωση του όμως είναι η αποτελεσματικότερη θεραπεία. Παγκοσμίως διεξάγεται μια οργανωμένη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Έχει φανεί προσοδοφόρος ο έλεγχος για διάφορους τύπους μελανώματος σε εθελοντές δότες αίματος. Αυτή η διαδικασία έχει διττό ρόλο καθώς προλαμβάνει τον καρκίνο του δέρματος ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύει τους αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους. Πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ ενημέρωσης για ένα τόσο λεπτό θέμα, στο οποίο συνδράμουν και μεγάλες ΚΑΕ της Basket League.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην δράση αυτή δηλώνοντας συμμετοχή τόσο στην αιμοδοσία ,  όσο και στον έλεγχο ,  για τον καρκίνο του δέρματος γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Συλλογή τροφίμων και «κουμπαράς» για την ενίσχυση του εθελοντικού Οργανισμού «Φωτεινό Αστέρι» που από το 2012 δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports