Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Βίντεο-ντοκουμέντο με την 11χρονη να πλένει το αυτοκίνητο του 37χρονου λίγα λεπτά πριν την εξαφάνιση

Ηλεία: Βίντεο-ντοκουμέντο με την 11χρονη...

Λίγο πριν την εξαφάνιση και τη δολοφονία της, η 11χρονη έχει καταγραφεί σε βίντεο-ντοκουμέντο να πλένει το αυτοκίνητο του 37χρονου δράστη

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο, που δείχνει την 11χρονη Βασιλική να πλένει το αμάξι του δολοφόνου, λίγα λεπτά πριν την εξαφάνιση και τη δολοφονία της, ήρθε στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει καταγραφεί σε κινητό την Κυριακή 9 Ιουνίου λίγο πριν την εξαφάνιση, η 11χρονη πλένει το αυτοκίνητο θείου της, στο οποίο ο 37χρονος λίγο αργότερα θα την επιβίβαζε για να εκδηλώσει τις ανώμαλες ορέξεις του και τελικά θα τη δολοφονούσε, τρυπώντας τη με κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα.

"Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε, ήμουν μπροστά δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια", είχε δηλώσει η μητέρα της 11χρονης.
 

"Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου πάω μέχρι τον παππούλη μου. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τωρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω. Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στο φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι, πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική. Από την Κυριακή που χάθηκε στις 21:00 δεν το έχω δει", πρόσθεσε η μητέρα της 11χρονης για ό,τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής.

"Μου είπε "θα το πω στους γονείς μου" και τη σκότωσα"
Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος δράστης αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, το κίνητρο της δολοφονίας της 11χρονης. Οπως υποστήριξε, ήθελε να βιάσει το παιδί, εκείνο αντέδρασε και το σκότωσε.

Συγκεκριμένα φέρεται να υποστήριξε πως "της πρότεινα να συνευρεθούμε, αντέδρασε, αρνήθηκε και είπε θα το πει στους γονείς της. Τη σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο. Το κατσαβίδι το πέταξα στον βάλτο".

Ο δολοφόνος το 2020 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, αλλά δεν μπήκε ποτέ φυλακή καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το κορίτσι που είχε βιάσει το 2017 ήταν πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις