Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Έγκυος 6 μηνών η σύζυγος του δολοφόνου της Βασιλικής – «Η οικογένεια δεν θέλει καμία σχέση μαζί του»

Ηλεία: Έγκυος 6 μηνών η σύζυγος του δολο...

Τι αποκαλύπτει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του δολοφόνου

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του δολοφόνου της Βασιλικής στην Ηλεία, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει το έγκλημα που έκανε ο 37χρονος σύντροφός της.

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του δολοφόνου της Βασιλικής στην Ηλεία η σύζυγός του 37χρονου «είναι έξι μηνών έγκυος, πονάει πολύ και δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμη. Είναι χάλια και για τα παιδιά της ως μάνα και για τον άνδρα της ως σύζυγος».

 Το ίδιο άτομα αποκαλύπτει πως η οικογένεια του 37χρονου δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του και πως θα στηρίξουν την σύζυγο και τα παιδιά του γιατί αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα.

«Της κρατάμε τα παιδιά αυτές τις μέρες, της μαγειρεύουμε εμείς και είμαστε όλοι κοντά της να τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο, άλλωστε σε τρεις μήνες γεννάει, είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», τονίζει χαρακτηριστικά.

Για τον δράστη λέει πως δεν περίμεναν να φτάσει σε αυτή την πράξη καθώς «ήταν πολύ καλός με τα παιδιά και με τα ανίψια του, έπαιζε μαζί τους. Μετά από όλα αυτά που έγιναν ο αδερφός του είναι πολύ χάλια ψυχολογικά καθώς και η μάνα του,η οποία συνέχεια λέει γιατί να το κάνει, γιατί, γιατί».

Την ίδια στιγμή όλο το χωριό είναι ανάστατο από τη στιγμή που βρέθηκε το άψυχο κορμί της 11χρονης Βασιλικής πεταμένο στο χωράφι. Όλοι παρακολουθούν το αποτρόπαιο έγκλημα μη μπορώντας να πιστέψουν ότι το κοριτσάκι που είχε χαθεί και ψάχνανε, βρήκε τραγικό τέλος από τα χέρια του θείου της και συγχωριανού τους.

«Ήταν παραβατικός»
Κάτοικος του χωριού περιγράφει το προφίλ του 37χρονου τον οποίο όπως λέει γνώριζε καλά.

«Ήταν παραβατικός, ακουγόταν για πολλά και για κλεψίματα και για πολλά άλλα. Εργαζόταν ως εργάτης γης, τον γνωρίζω είμαστε συγχωριανοί, από χθες είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, στο χωριό γίνεται χαμός, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε στο σπίτι της οικογένειας», αναφέρει.

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις