Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Οργή και αναπάντητα «γιατί» για την άγρια δολοφονία της 11χρονης

Ηλεία: Οργή και αναπάντητα «γιατί» για τ...

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή του 37χρονου

«Παγωμένο» παραμένει το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία με δράστη από τον ίδιο της τον θείο και κουμπάρο της οικογένειάς της, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει το κορίτσι πριν το σκοτώσει.

 «Αυτή η Έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον ”κατέβασε” στα εννιά», είπε η μητέρα της ανήλικης για την υπόθεση του 2017 και αναρωτήθηκε: «Αφού ήταν υπόθεση βιασμού γιατί δεν πήγε φυλακή;».

Αν είχε μπροστά της τον δολοφόνο της κόρης της, η μητέρα λέει ότι «θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου… να μου έδινε μια απάντηση».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, με τη σύζυγο του δράστη, η οποία είναι 6 μηνών έγκυος, ήταν και παιδικές φίλες.

Χθες, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου το εξαγριωμένο πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί προσπάθησε να λυντσάρει τον 37χρονο, αναγκάζοντας τις αστυνομικές αρχές να τον φυγαδεύσουν.

«Θα τον κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου… να μου έδινε μια απάντηση», είπε η μητέρα, ξεσπώντας σε κλάματα στην κάμερα του Live News.

«Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο»
Με τρόπο κυνικό, ο θείος της 11χρονης παραδέχθηκε ότι τη σκότωσε, όταν η Βασιλική του είπε πως θα μιλήσει στους γονείς της.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο», είπε ο 37χρονος.

Ο 37χρονος χτύπησε το μικρό κορίτσι με το κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Υπήρχαν, όμως, τραύματα στα χέρια του παιδιού, γεγονός που φανερώνει πως η ανήλικη προσπαθούσε να αμυνθεί.

Η Βασιλική έδωσε μάχη με τον δολοφόνο της για να κρατηθεί στη ζωή. Ένα κορίτσι, που γεννήθηκε μαχήτρια.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε, γεννήθηκε με πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα τρεις μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο, παρά αυτό το πράγμα», είπε η μητέρα της 11χρονης.

Είχε βιάσει την ξαδέρφη της 11χρονης
Ο δολοφόνος της 11χρονης κυκλοφορούσε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι ήδη από τον Μάρτιο του 2017 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό ενός άλλου 14χρονου τότε κοριτσιού και πάλι από το συγγενικό του περιβάλλον.

Οργή, αποτροπιασμός και ερωτήματα!

Επί 7 χρόνια ο 37χρονος δολοφόνος της μικρής Βασιλικής κυκλοφορούσε ελεύθερος, ενώ είχε βιάσει ένα κοριτσάκι 14 ετών πάλι στο ίδιο χωριό, στη Μυρτιά Ηλείας, πάλι από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Επί 7 χρόνια όχι μόνο δεν είχε τιμωρηθεί, αλλά έμελλε να γίνει και ο δολοφόνος της άτυχης Βασιλικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις