Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Αυτές είναι οι συναυλίες του καλοκαιριού- Φτιάξαμε ατζέντα -Ποιους θα ακούσουμε

Πάτρα: Αυτές είναι οι συναυλίες του καλο...

Οι καλλιτέχνες που καταφθάνουν στα γήπεδα και τους ανοιχτούς συναυλιακούς χώρους

Καλοκαίρι εκτός από ήλιο και θάλασσα, σημαίνει και συναυλίες, πολλές συναυλίες.

Στην Πάτρα η ατζέντα είναι πλούσια αφού στους συναυλιακούς και ανοιχτούς χώρους της πόλης το επόμενο διάστημα θα βρεθούν αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα δώσουν άλλη νότα στις καλοκαιρινές βραδιές των πατρινών!

Χρήστος Νικολόπουλος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 12 Ιουνίου

Ο κοσμαγάπητος συνθέτης των μεγαλύτερων διαχρονικών λαϊκών επιτυχιών, Χρήστος Νικολόπουλος, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια ενεργούς δράσης, καταξίωσης και προσφοράς στον πολιτισμό στα μουσικά δρώμενα της χώρας, ταξιδεύει στην Πάτρα την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024.

Μαζί του αγαπημένοι ερμηνευτές, που έγραψαν τα ονόματά τους με μεγάλα γράμματα μέσα στην χρυσή πορεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. Τους συνοδεύει πολυμελής ορχήστρα.

Τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά):

Γλυκερία

Στέλιος Διονυσίου

Πέγκυ Ζήνα

Κώστας Μακεδόνας

Πίτσα Παπαδοπούλου

Social Waste - Θραξ Πανκc στο Εργοστάσιο Τέχνης- 13 Ιουνίου

Το Χιπ χοπ της Μεσογείου συναντιέται με την Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια!

Έρχονται από διαφορετικές επιρροές και συναντιούνται στα μουσικά Βαλκάνια! Χιπ χοπ οι μεν, punk οι δε, όμως μεγάλωσαν εδώ, στους ίδιους δρόμους και στην ίδια κουλτούρα και αγαπούν τα παραδοσιακά όργανα και μελωδίες δημιουργώντας εκρηκτικές μουσικές!

Social Waste και Θραξ Πανκc, δύο συγκροτήματα χτισμένα πάνω σε συνεργατικό πλαίσιο, που τους ενώνουν όχι μόνο η μουσική αλλά και οι αξίες τους, ο αδιαμεσολάβητος τρόπος επαφής με το κοινό και τους φίλους τους και η πίστη στις αρχές τους.

 

Ο Πάνος Βλάχος στο Εργοστάσιο Τέχνης στις 14 Ιουνίου

"Ο άγνωστος τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτι με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop."

Συντελεστές:

Βάιος Πράπας: μουσική διεύθυνση, κιθάρες, τραγούδι
Αλέξανδρος Κούρος : τύμπανα
Αντωνία Τσολάκη : μπάσο
Κωστας Φορτσας : πνευστά
Παραγωγή : Imaginart Live music ΙΚΕ
Poster by Foivos Bozas
Χορογραφίες : Gennaro Gatusso
Σκηνοθεσία - art Consept : Alkèt Panaguliáh
Σχεδιασμός σκηνικών : Luigi Angiàri
Επιμέλεια προγράμματος : Gigi Barolo

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Γήπεδο Παναχαϊκής στις 17 Ιουνίου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας οδηγεί και αυτό το καλοκαίρι σ' ένα μουσικό ταξίδι, μέσα από την περιοδεία του ανά την Ελλάδα.

Το "Diamond Tour by Coca-Cola", μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, έρχεται ως επιστέγασμα άλλης μίας συναρπαστικής χρονιάς για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τις διαμαντένιες πωλήσεις για το album "22", που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Με "όχημα" τη μουσική του, την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξιδεύει από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις, σε μία περιοδεία… διαμάντι!

Μαζί του: Sicario
Special guests: Light, Rack

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Royal στις 17 Ιουνίου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης δημιουργεί τα τελευταία χρόνια αληθινές, πηγαίες και ζωντανές μουσικές προτάσεις και μας παρασύρει στο μουσικό του ταξίδι, μια περιπλάνηση πάντα ιδιαίτερη αλλά και γνώριμη για το κοινό που τον ακολουθεί σταθερά.

Ευαίσθητος αλλά και ροκ ταυτόχρονα, πάντα με το απαραίτητο χιούμορ και το χάρισμα να τραγουδά για όλους και τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, μας θυμίζει ότι τελικά ο Μίλτος είναι η πιο καλή "κακή μας συνήθεια" και έρχεται στο Royal Theater στις 17 Ιουνίου 2024.

Παίζουν:
Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά
Πάρις Περυσινάκης - Λύρα, Μαντολίνο
Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο
Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι
Ηλίας Δουμάνης - Τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης – Μπάσο
Πασχάλης Κολέντσης: Ηχοληψία
Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί

 

Ο Dani Gambino Tour στο Royal Theater στις 18 Ιουνίου

Ο Dani Gambino, ένας από τους πιο αγαπητούς σύγχρονους ράπερς, επιστρέφει για ένα summer tour σε διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα.

''Σμύρνη μου Αγαπημένη in Concert'' στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Πάτρας στις 19 Ιουνίου

Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης συνθέτης της θεατρικής παράστασης, αλλά και της ταινίας Σμύρνη μου Αγαπημένη, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, τη Γλυκερία, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Θοδωρή Μέρμηγκα και τη Σοφία Μέρμηγκα θα αποδώσουν μουσικές στιγμές και τραγούδια της παράστασης, αλλά και της ταινίας σε σενάριο Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καταντινάκη. Μια συναυλία με αρώματα από την αγαπημένης μας Σμύρνη.
Με πρωτότυπα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη, αλλά και όλα τα πολυαγαπημένα παραδοσιακά. Τα Σμυρναίικα τραγούδια.

 

Ανδρέας Κατσιγιάννης Σαντούρι, πιάνο
Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας
Γλυκερία Φωνή
Παντελής Θαλασσινός Φωνή
Θοδωρής Μέρμηγκας Φωνή
Σοφία Μέρμηγκα Φωνή, κανονάκι

Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας

Οι Χαΐνηδες στο Θεατράκι Μαρίνας Πατρών στις 21 Ιουνίου

Οι Χαΐνηδες έρχονται στην Πάτρα στο Θεατράκι Μαρίνας  για μια μοναδική συναυλία. Μια κολεκτίβα αληθινής τέχνης για πάνω από τρείς δεκαετίες.

Παίζουν και τραγουδούν:

Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Γαλάνης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.
Ηχοληψία: Κυριάκος Παπαδόπουλος.

O Toquel Live στο Royal Theater στις 20 Ιουνίου

Ο Toquel παρουσιάζει τον νέο του προσωπικό δίσκο "1111" αλλά και όλα τα iconic hits της προηγούμενης πενταετίας σε ένα 360 Live show δίχως προηγούμενο στο Royal.

Ο Σαντάμ στο Θεατράκι Μαρίνας Πάτρας στις 22 Ιουνίου

Ο ράπερ Σαντάμ έρχεται για ένα Live στο Θεατράκι Μαρίνας Πάτρας. 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Γήπεδο Παναχαϊκής στις 26 Ιουνίου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος περιοδεύει ανά την Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι μαζί με τη μουσική του ομάδα.

Η Άννα Βίσση Tour στο Γήπεδο Παναχαϊκής στις 3 Ιουλίου

Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, χαρίζοντας συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο "Προτιμώ… Άννα Βίσση Tour".

Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συνεπάρει και θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της, το απαράμιλλο στυλ της και την αστείρευτη ενέργειά της.

 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Γήπεδο Παναχαϊκής στις 8 Ιουλίου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο οποίος έχει σημαδέψει την ελληνική δισκογραφία με τη φωνή και τα τραγούδια του, θα πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του.

Από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετράει περισσότερα από 50 χρόνια σταθερής παρουσίας στη δισκογραφία και έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές, κάθε ηλικίας και από κάθε φάσμα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

 

Ο FY Παρουσίαση στο Θεατράκι Μαρίνας στις 13 Ιουλίου

Ο "FY", ο δημιουργός πολλών επιτυχιών της σημερινής γενιάς, όπως "Den Me Theloun", "Superstar", "Nisi" και πολλές ακόμη, ετοιμάζεται να χαρίσει στη σκηνή μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη μουσική με πολλές εκπλήξεις! Με την πρώτη και αποκλειστική παρουσίαση του άλμπουμ του, "Lingo 2", ο "FY" υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε έναν συναρπαστικό μουσικό κόσμο όπως ποτέ πριν.

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου Summer Tour 2024 στο Γήπεδο Παναχαϊκής στις 17 Ιουλίου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου περιοδεύει και φέτος ανά την Ελλάδα. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση.

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να χαρίσει στο κοινό της νύχτες μαγικές. Μαζί της η Αναστασία μία από τις ταχύτερα ανερχόμενες καλλιτέχνιδες της εποχής της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture