Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον HIV

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι θετικ...

«Θέλουν να κάνουμε σεξ, να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα», είπε

Αποκαλυπτική ήταν η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, κατά την οποία δήλωσε ότι είναι θετικός στον HIV.

Το σοκαριστικό είναι ότι κατά τα λεγόμενα του Τάσου Ξιαρχό, υπάρχουν άνθρωποι που του ζητούν να κάνουν σεξ για να βγουν θετικοί και εκείνοι στον HIV και να παίρνουν το κρατικό επίδομα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Δάφνη Καραβοκύρη για το podcast της, ο Τάσος Ξιαρχό είπε μεταξύ άλλων: «Πριν από δύο χρόνια τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα κι είπα “έχω AIDS”. Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί». 

«Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτό τον χώρο των gay και του Grindr αν ο άλλος δε θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ σε κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight