Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;» - Η πρωτότυπη καμπάνια λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ποιος σκότωσε ...

Δείτε αναλυτικά

Με μία πρωτότυπη καμπάνια στα social media οι ηθοποιοί της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» εντείνουν την αγωνία και καλούν τους χρήστες των social media να βρουν «ποιος σκότωσε τον Προβιό».

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της ιστορίας και με τις εξελίξεις να κόβουν την ανάσα, ένα είναι το καυτό ερώτημα: «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;» Όπως έχει αποκαλυφθεί σε προηγούμενα επεισόδια παρακολουθώντας σκηνές από το μέλλον, ο Προβιός βρίσκεται μαχαιρωμένος στο αρχοντικό και η Ιουλία σε κατάσταση σοκ και γεμάτη αίματα μέσα στην ντουλάπα.

 Το αρχοντικό είναι άδειο και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται η μικρή κόρη της Ιουλίας. Και οι υπόλοιποι κάτοικοι του αρχοντικού; Πού βρίσκονται; Πολλά τα ερωτήματα για τον Στασινόπουλο που δείχνει να αναζητά μάταια απαντήσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα μπορούσαν να έχουν κάνει το φονικό, καθώς πολλοί έχουν κίνητρο. Τι πιστεύουν, όμως, οι ίδιοι οι χαρακτήρες του «Προξενιού»; Δείτε τις απαντήσεις τους.

 Σε όλα τα social media του Alpha «τρέχει» από σήμερα και για τις επόμενες δύο εβδομάδες η καμπάνια «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;» για να δοθούν όλες οι απαντήσεις!

Εσείς; Ποιος πιστεύετε ότι έχει σκοτώσει τον Γιωργίκη Προβιό;

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight