Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Καραλής: Όποτε φοράω το εθνόσημο το σώμα πηγαίνει από μόνο του

Καραλής: Όποτε φοράω το εθνόσημο το σώμα...

Δείτε βιντεο

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους του, μετά το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και πανηγύρισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με άλμα στα 5.87μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

 Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, μετά το φινάλε του ιστορικού τελικού, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον προκριματικό, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής:

Για τον τραυματισμό του στον προκριματικό γύρο: “Ένιωσα ότι με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα μετά τον προκριματικό. Καταρχάς γύρισα το πόδι μου και αγωνίστηκα με πόνους. Αυτό δείχνει το τι κάνει ένας αθλητής που πιστεύει και προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του. Δύο μέρες πέρασα πολύ δύσκολα. Όποτε φοράω το εθνόσημο το σώμα πηγαίνει μόνο του”.

Για τον Ντουμπλάντις: “Ο Αρμάντ είναι ένας τρομερός αθλητής καιείμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Είμαστε όλοι πολύ καλοί αθλητές. Το επίπεδο στην Ευρώπη είναι πολύ υψηλό και είμαι περήφανος που μπόρεσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να διεκδικήσω το πρώτο μου ευρωπαϊκό μετάλλιο”

Για τη ηρεμία που έβγαλε στον αγώνα: “Προσπαθώ να είμαι πολύ ήρεμος και χαμηλών τόνων. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, αν και σκεφτόμουν το πόδι μου είναι η αλήθεια. Με τη φυσικοθεραπεύτριά μου κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μου είπαν να μείνω συγκεντρωμένος και να ξεπεράσω τους πόνους”.

Για τους προσεχείς του στόχους: “Είχα στόχο να κάνω ένα πανελλήνιο ρεκόρ και κάποια στιγμή θα το κάνω. Είμαι καλά, πιστεύω ότι θα περάσω τα έξι μέτρα, αν είμαι καλά θα τα καταφέρω”.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων, θέλω να πιστεύω ότι είμαι αθλητής βάθρου και ένα από τους καλύτερους του κόσμου. Να το αποδείξω στο Παρίσι”.

Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του και οι πανηγυρισμοί με την ελληνική σημαία

Μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του, ο Έλληνας πρωταθλητής έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του και πανηγύρισε έντονα τον θρίαμβο του, κρατώντας την ελληνική σημαία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports