Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Καμίνι» το αστυνομικό μέγαρο της Ερμού- Δεύτερο καλοκαίρι χωρίς κλιματιστικά

Πάτρα: «Καμίνι» το αστυνομικό μέγαρο της...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Δύσκολα περνούν κι όσοι χρειάζεται να περάσουν το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου για οποιονδήποτε λόγο

Άλλο ένα δύσκολο καλοκαίρι περνούν οι αστυνομικοί στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, στην Πάτρα,  καθώς ούτε το φετινό καλοκαίρι υπάρχουν κλιματιστικά στο κτίριο.

Δύσκολα φυσικά περνούν κι όσοι χρειάζεται να περάσουν το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου για οποιονδήποτε λόγο. Όλα τα κλιματιστικά που υπήρχαν απομακρύνθηκαν καθώς στο κτίριο θα γινόταν ενεργειακή αναβάθμιση η οποία όμως έχει μείνει στάσιμη.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και αστυνομικός στην Άμεση Δράση Χάρης Τσίτσικας, «δεν μας νοιάζει ποιος φταίει για την κατάσταση. Είναι απαράδεκτο, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Σε μία τέτοια δημόσια υπηρεσία να μην υπάρχει κλιματισμός για δεύτερο καλοκαίρι ενώ η ενεργειακή αναβάθμιση που ξεκίνησε από την Περιφέρεια, έμεινε στάσιμη. Φαίνεται να μην υπάρχει συνέπεια από την πλευρά του μηχανικού που ανέλαβε το έργο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σαν τα ποντίκια. Έχουμε προμηθευτεί κάποια φορητά κλιματιστικά και ανεμιστήρες αλλά δεν έχουν όλοι. Παράλληλα υπάρχει μια δυσκαμψία στο να φεύγουν κάποιοι μετά τις 14:00, δεν υπάρχει έκτακτο προσωπικό σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί».

Να σημειώσουμε ότι η Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων έχει φτάσει για το θέμα στην Εισαγγελία, έχει στείλει υπόμνημα στη διεύθυνση δημόσιας υγείας, αλλά όπως επισημαίνει, δεν έχει λάβει απάντηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις