Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Αθρόα προσέλευση στην παράσταση «Η κίτρινη ταπετσαρία» στο χώρο του Σκαγιοπουλείου

Πάτρα: Αθρόα προσέλευση στην παράσταση «...

Η Πατρινή ηθοποιός Ελένη Καλαντζοπούλου ενσάρκωσε με ευαισθησία την εύθραυστη ηρωίδα της Charlotte Perkins Gilman - Η παράσταση θα επαναληφθεί αυτό το Σάββατο 15-6-2024

Μία μοναδική θεατρική εμπειρία απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στο χώρο του Σκαγιοπουλείου της Πάτρας, όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Η κίτρινη ταπετσαρία».

Στην υπέροχη αίθουσα του πρώτου ορόφου και με την αθρόα προσέλευση του κόσμου, που έγινε ένα με το σκηνικό της παράστασης εκτυλίχθηκε η ιστορία μιας γυναίκας, που παλεύει με τους δαίμονές της σε μια εποχή και μια κοινωνία, που οι ψυχικές ασθένειες αντιμετωπίζονταν πολύ διαφορετικά απ’ ότι σήμερα.

Η Πατρινή ηθοποιός Ελένη Καλαντζοπούλου ενσάρκωσε με ευαισθησία την εύθραυστη ηρωίδα της Γκίλμαν, σε έναν απαιτητικό μονόλογο, που συγκίνησε και προβλημάτισε. Αρωγοί της επί σκηνής ήταν ο εικαστικός Αλέξανδρος Μάγκος, που με το χαρτί και το κάρβουνο αποτύπωσε in situ τις ψυχικές διακυμάνσεις της ηρωίδας, αλλά και η σχεδιάστρια ήχου Αγάπη Ζάρδα, που απέδωσε ηχητικά τον ψυχισμό και τα αδιέξοδα της νεαρής γυναίκας.

Εξαιρετικοί και οι φωτισμοί του Don Mitre, που δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Η παράσταση που αποτελεί το πρώτο θεατρικό εγχείρημα της ΑΜΚΕ S.M.O.C θα επαναληφθεί αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στο χώρο του Σκαγιοπουλείου και οι θέσεις είναι εξαντλημένες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture