Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν τον 37χρονο παιδοκτόνο – Θα απολογηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα

Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβο...

Φοβούνται επεισόδια και λιντσάρισμα

Συνολικά 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση του 37χρονου παιδοκτόνου από την Ηλεία.

Πρόκειται για δικηγόρους όχι μόνο από τον Πύργο και την Πάτρα αλλά από όλη την Ελλάδα. Η αγριότητα του εγκλήματος και το γεγονός ότι το θύμα είναι ένα παιδί  έκανε τους δικηγόρους να γυρίσουν την πλάτη στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη.

Ακόμα ένας λόγος που θεωρείται ότι λειτούργησε αποτρεπτικά για τους δικηγόρους είναι το κύμα οργής εναντίον του 37χρονου δράστη του στυγερού εγκλήματος, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, και ο φόβος για αντίποινα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 23ος δικηγόρος, δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

«Σου ορκίζομαι, σε όποια φυλακή να πας, έτσι όπως σκότωσες το κοριτσάκι μου με κατσαβίδι, έτσι να σε ταλαιπωρούν σιγά σιγά και βασανιστικά», λέει γεμάτη οργή η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, απευθυνόμενη στον δράστη της ανείπωτης δολοφονίας στην Ηλεία.

Η δήλωση της τραγικής μητέρας, μαρτυρά ότι ο φόβος των Αρχών για αντίποινα αλλά και επεισόδια είναι ορατός, μετά την απίστευτης βιαιότητας δολοφονία που εξακολουθεί και συγκλονίζει την Ηλεία αλλά και όλη τη χώρα.

Υπό τον φόβο των επεισοδίων, ο δολοφόνος της Βασιλικής θα απολογηθεί στο τμήμα και όχι στα δικαστήρια.

Μονόδρομος η προφυλάκιση
«Αυτό που αναμένουμε είναι η προφυλάκιση του, είναι πλέον μονόδρομος, και φυσικά να μη ξαναδεί το φως του ήλιου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας.

Επειδή υπάρχει κλίμα έντασης, ο 37χρονος στα κρατητήρια είναι μόνος του. Και μπορεί στην κατάθεσή του να δήλωσε μετανιωμένος, όμως στα κρατητήρια δεν έχει «σπάσει» ούτε λεπτό και δεν έχει ζητήσει τίποτα. Η μόνη που τον επισκέφτηκε είναι η σύζυγός του.

«Θόλωσα και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι»
Στην αυριανή απολογία του, ο 37χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, δεν αναμένεται να αποκλίνει από τα όσα είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Τότε, είχε περιγράψει με απίστευτη κυνικότητα που σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το σκηνικό της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής. Όπως φαίνεται ο δολοφόνος του παιδιού ήταν αποφασισμένος να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο παιδί.

«Όταν φτάσαμε σε μία αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και τη μάνα της. Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή. Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν “ωχ” και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και τη σκέπασα με ξερά χόρτα», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις