Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο 16χρονος που πήγε να αποφύγει επίθεση σκύλου και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Πάτρα: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο...

Το παιδί τραυματίστηκε στην Πρέβεζα και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας

Σοβαρό ατύχημα με θύμα ένα 16χρονο αγόρι σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό δρόμο της Πρέβεζας.

Ο ανήλικος που δέχτηκε επίθεση απο αδέσποτο σκύλο στην Πρέβεζα, προσπάθησε να τον αποφύγει, έπεσε στο παρμπρίζ ενός διερχόμενου αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 14:00 στη Λεωφόρο Ιωαννίνων στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 16χρονος δέχτηκε επίθεση απο εναν αδέσποτο σκύλο και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο γρήγορα.

Διερχόμενος οδηγός που δεν πρόλαβε να αντιδράσει παρέσυρε τον ανήλικο που έπεσε στο παρμπρίζ του οχήματος και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Περίοικοι έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν τον 16χρονο και ειδοποίησαν τον ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος.

Ο ανήλικος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο πατέρας του άτυχου 16χρονου σοκαρισμένος περιγράφει όσα έγιναν:

«Το παιδί θα διακομισθεί στην Πάτρα στη Νευροχειρουργική Κλινική γιατί υπάρχει ένα σοβαρό χτύπημα και πρέπει να γίνει αυτό.

Το παιδί μου το έφαγαν τα αδέσποτα σκυλιά του δήμου. Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με πολλούς ανθρώπους. Είναι άκρως επικίνδυνα αυτά τα σκυλιά. Άκουσα πως απο παρόμοια επίθεση μια έγκυος γυναίκα είχε χάσει το παιδί της. Χύμηξαν στο παιδί μου και πήγαν να το ξεσκίσουν.

Είναι μόλις 15,5 χρονών ο γιος μου. Γυρνούσε απο το φροντιστήριο, φορούσε τις παντόφλες του. Τραβήχτηκε στην άκρη του δρόμου, δεν μπορούσε να κάνει και περισσότερα. Και έγινε το μοιραίο. Βγήκε στον δρόμο και προφανώς δεν πρόλαβε να τον αντιληφθεί ο οδηγός.

Όμως δεν ήμουν εκεί για να δω ακριβώς πως έγινε. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν μπορείς να σκεφτείς. Ευτυχώς βρέθηκαν εκεί άνθρωποι που τον πήραν αγκαλιά, τον σήκωσαν, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Όλοι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, το παιδί έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και πίστευουμε όλα να πάνε καλά».

Το Ι.Χ ακινητοποιήθηκε μετά από αρκετά μέτρα, ενώ απομακρύνθηκε με την βοήθεια οδικής βοήθειας.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις