Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πειραιάς: Πώς σημειώθηκε η άγρια ένοπλη συμπλοκή με έναν νεκρό - Από τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα

Πειραιάς: Πώς σημειώθηκε η άγρια ένοπλη ...

Τα νεότερα για το σοκαριστικό περιστατικό

Αθώοι άνθρωποι θα μπορούσαν να πληρώσουν με τη ζωή τους και την ακεραιότητά τους, τις συνέπειες της ένοπλης επίθεσης ενός Κούρδου σε βάρος ομοεθνών του που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/06) στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Το περιστατικό έγινε μέσα σε σουπερμάρκετ, επί της Ακτής Μουτσοπούλου 48, στο Πασαλιμάνι και όχι έξω όπως ήταν η αρχική ενημέρωση από τις Αρχές.

Αρχικά, δύο Κούρδοι εισήλθαν στο σουπερμάρκετ και στάθηκαν στο μανάβικο που ήταν στην είσοδο. Ένας ομοεθνής τους ακολούθησε από πίσω, μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, ευτυχώς δίχως να υπάρξουν άλλα θύματα. Ο ένας από τα θύματα τράβηξε και εκείνος όπλο αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει και σωριάστηκε νεκρός ενώ ο δεύτερος που ήταν μαζί του τραυματίστηκε.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού της Αμέσου Δράσεως 800 μέτρα από το σημείο, όπου στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει αλλά δεν έκανε χρήση του όπλου του εναντίον τους, μέχρι που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και ο δράστης στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται, ενώ έξω από το σουπερμάρκετ προσήχθη ένα ακόμη άτομο, Τούρκος κατά δήλωσή του που ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνωρίζει και τους τρεις εμπλεκόμενους και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια για να καταθέσει.

Το περιστατικό έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και από την Ασφάλεια διερευνώνται τα κίνητρα αλλά και αν έχουν απασχολήσει θύματα και δράστης ξανά τις Αρχές. Στο Πασαλιμάνι έχουν γίνει παλιότερα ανάλογα περιστατικά μεταξύ Κούρδων που σχετίζονται με την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή και αυτό είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις