Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

5 λόγοι για να «κόψετε» τη συμβατική τηλεφωνία

5 λόγοι για να «κόψετε» τη συμβατική τηλεφωνία

Αν η τηλεφωνία είναι ένα βασικό κομμάτι της επιχείρησής σας, δείτε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας VoIP

Αν η τηλεφωνία είναι ένα βασικό κομμάτι της επιχείρησής σας, οι λόγοι για να αφήσετε πίσω σας τη συμβατική τηλεφωνία είναι πολλοί. Αρχικά είναι ξεπερασμένη, ακριβή και χρονοβόρα στην εγκατάσταση και στη συντήρηση. Ας δούμε πιο αναλυτικά, όμως, τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για να «κόψετε» τη συμβατική τηλεφωνία.

Η τεχνολογία VoIP (Voice over Internet Protocol) έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε τηλεφωνικές κλήσεις, ειδικά για τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Αντί να χρησιμοποιούμε τις παραδοσιακές τηλεφωνικές γραμμές, η VoIP μετατρέπει τη φωνή μας σε ψηφιακά δεδομένα, που μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου.

Αυτή η αλλαγή έχει οδηγήσει σε πλήθος πλεονεκτημάτων για τις επιχειρήσεις, γεγονός που εξηγεί γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν να εγκαταστήσουν συστήματα τηλεπικοινωνίας μέσω internet στο γραφείο τους.

Αν η τηλεφωνία είναι ένα βασικό κομμάτι της επιχείρησής σας, οι λόγοι για να αφήσετε πίσω σας τη συμβατική τηλεφωνία είναι πολλοί. Αρχικά είναι ξεπερασμένη, ακριβή και χρονοβόρα στην εγκατάσταση και στη συντήρηση. Ας δούμε πιο αναλυτικά, όμως, τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για να «κόψετε» τη συμβατική τηλεφωνία.

5 λόγοι για να μπείτε στη VoIP τηλεφωνία

1. Επειδή θέλετε κορυφαία ποιότητα κλήσεων.

Η ενσύρματη τηλεφωνία έχει πολλούς περιορισμούς, που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα των κλήσεων και της φωνής. Ήρθε η ώρα να στραφείτε σε μια τηλεφωνία που εξασφαλίζει πεντακάθαρο ήχο σε κάθε κλήση, χωρίς διακοπές και θορύβους, ώστε οι επικοινωνίες σας να είναι πιο παραγωγικές και επαγγελματικές.

2. Επειδή χρειάζεστε ευελιξία για την επιχείρησή σας.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν μια τηλεφωνία χωρίς γεωγραφικούς, φυσικούς ή τεχνολογικούς περιορισμούς. Με την άνοδο της τηλεργασίας και την ανάγκη για επικοινωνία από οπουδήποτε, η παραδοσιακή τηλεφωνία αποδεικνύεται ανεπαρκής, καθώς δεσμεύει τους εργαζόμενους σε ένα συγκεκριμένο σημείο και εξοπλισμό. Επιπλέον, χάρη στη VoIP τηλεφωνία δέχεστε και πραγματοποιείτε εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις από το κινητό σας, το λάπτοπ σας ή το tablet σας

3. Επειδή η συμβατική τηλεφωνία δεν είναι πια οικονομική

Η σταθερή τηλεφωνία με παραδοσιακά τηλεφωνικά κέντρα είναι μια δαπανηρή επιλογή για μια επιχείρηση. Το κόστος αυξάνεται γρήγορα λόγω των χρεώσεων για κλήσεις προς το εξωτερικό, καθώς και για τον εξοπλισμό και τη συντήρηση. Επιπλέον, υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και υψηλά πάγια τέλη. Επομένως, είναι αναγκαία μια πιο προσιτή τηλεφωνική λύση, που να μην απαιτεί εξοπλισμό και να προσφέρει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.

4. Επειδή προσφέρει εύκολη & γρήγορη επεκτασιμότητα  

Μία βασική αδυναμία της συμβατικής τηλεφωνίας είναι ότι δεν επεκτείνεται εύκολα και η αύξηση του αριθμού χρηστών, ακόμη και όταν είναι μικρή, απαιτεί χρόνο και χρήμα. Γι’ αυτόν τον λόγο, τηλεφωνικά συστήματα, που μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, είναι απαραίτητα για γρήγορη και άμεση ανάπτυξη.

5. Επειδή θέλετε να ακολουθείτε τις τεχνολογικές εξελίξεις

Η παραδοσιακή τηλεφωνία προσφέρει περιορισμένες λειτουργίες, ενώ μια σύγχρονη επιχείρηση χρειάζεται να είναι ενημερωμένη για τις τελευταίες τεχνολογίες και να αξιοποιεί τις δυνατότητές τους. Η παραδοσιακή τηλεφωνία δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις, μηνύματα ή τηλεδιασκέψεις, τα οποία είναι πλέον απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιλέγουν τη VoIP

Η VoIP τηλεφωνία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα πιο οικονομικό, ευέλικτο και λειτουργικό σύστημα τηλεφωνίας. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με ένα cloud τηλεφωνικό κέντρο, γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος για την επαγγελματική επικοινωνία, προσφέροντας όλα τα παραπάνω οφέλη.

Η εξαιρετικά επωφελής και εναλλακτική λύση που βασίζεται στην τεχνολογία Voice over Internet Protocol, αφαιρεί οτιδήποτε το συμβατικό από την εξίσωση της επικοινωνίας, εκμεταλλεύεται την ταχύτητα και τις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες του διαδικτύου. Είναι λοιπόν συνώνυμη της αποδοτικότητας, της ευελιξίας, της οικονομίας αλλά και της βελτιωμένης εμπειρίας στην επικοινωνία.

Αναβαθμίστε την επικοινωνία σας σήμερα με τη VOICELAND, τον Νο1 πάροχο VoIP τηλεφωνίας αποκλειστικά για επιχειρήσεις & επαγγελματίες στην Ελλάδα. Περισσότερα στο τηλέφωνο: 212 222 8000!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά