Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντηση μετά τον σάλο για τον Απόστολο Λύτρα – «Απομόνωσαν μια φράση»

Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντηση μετά τον σάλ...

Την απάντησή της στον σάλο που προέκυψε, μετά τα όσα είπε στην εκπομπή της για τον Απόστολο Λύτρα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στη σύζυγό του, έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη

Την απάντησή της  μετά τον σάλο που προέκυψε, μετά τα όσα είπε στην εκπομπή της για τον Απόστολο Λύτρα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στη σύζυγό του, έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Τρίτης 18/6.

«Είδα αρκετά σχόλια όπου πήρατε και απομονώσατε μία δική μου φράση, θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα “Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήτεται;” Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά γιατί αυτό το πράγμα έρχεται σε μια στιγμή που έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

 
«Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα και όχι γιατί ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί εδώ στην εκπομπή κατηγορείται με συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία, αυτό το αφήνω στην άκρη. Είναι γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί εγώ σας έχω πει πολλές φορές ότι εγώ έχω πει σε εσάς μόνο το 1% της ζωής μου. Την ώρα που έκανα αυτόν τον συλλογισμό, ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων που ερχόντουσαν. Γιατί ο Δημήτρης Δαμιανός μας ενημέρωσε ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τη σύζυγό του,  με την οποία έχουν κοινή καριέρα. Είναι κάτω από την ίδια στέγη, στο ίδιο γραφείο και την ίδια ομπρέλα. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας κήρυξε την καριέρα τους στον άλλον, έλεγε το δικαστήριο ότι δεν έπρεπε να πλησιάζει ο ένας τον άλλον, όταν η δουλειά τους είναι μαζί. Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω αυτή τη φράση», τόνισε η παρουσιάστρια.

 
«Θα σας πω κάτι που εσείς δεν ξέρετε και θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη γιατί δεν θέλω να τρέξουν δάκρυα, γιατί τα έχω αφήσει πίσω μου κι έχω συγχωρήσει τον πατέρα μου. Όμως  η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι πληγωμένη. Επειδή η μητέρα μου είχε μαζί με τον πατέρα μου τις επιχειρήσεις, όταν της έλεγα “μαμά πάμε να φύγουμε, γιατί δεν αντέχει η ψυχή μου να σε βλέπει να τρως ξύλο, να σε μαχαιρώνει”, εκείνη μου έλεγε “δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί” και προτίμησε να αφήσει εμένα να φύγω σε ηλικία 13 ετών και όχι να κάνουμε κοινό βήμα. Αυτό για εμένα λέει πολλά, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει μια απόφαση, η απόφαση είναι μη προφυλακιστέως και να μην πλησιάζει την σύζυγό του. Έχω πει κι έχετε σβήσει όλα αυτά, ότι το παιδί υποφέρει για πάντα, δεν αρκεί μια συγγνώμη κι έχω παέι στη δικαστική απόφαση και εκεί ο Δημήτρης θέλοντας να μιλήσει για όλα αυτά, εσείς κρατήσατε αυτά μόνο».

«Σας έχω αποδείξει πόσο είμαι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες είμαι κι έμπρακτα. Εμένα με προσβάλει αυτό όταν απομονώνουν μία τέτοια φράση. Η αλήθεια είναι ότι έλαβα πολλά μηνύματα κι όχι μόνο από ανθρώπους που έχω βοηθήσει. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είμαι σε φάση άμυνας κι έχω αφήσει πίσω το σκληρό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά, αλλά δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του, τους έχω ζήσει μαζί, την κοινή τους καριέρα και πόσο στήριζαν ο ένας τον άλλον και δεν γνώριζα κάτι από αυτά που προέκυψαν. Όπως κι η ίδια είπε ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζω στην άκρη και δεν με αφορά.

Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και μην μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε ενδεχομένως να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή και η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Είμαι ξεκάθαρη από την αρχή Λυπάμαι πολύ που νιώσατε ότι σας προσβάλω, αλλά για εμένα δεν πρέπει να περάσει ούτε λεπτό στο μυαλό.» πρόσθεσε

«Η αλήθεια είναι ότι στο διαφημιστικό διάλειμμα είπα στον Δημήτρη ότι αυτό που μόλις έγινε θα παρεξηγηθεί. Είχα δίκιο ότι θα παρεξηγηθεί κι ότι κόβεται μία φράση. ενώ υπάρχουν 40 λεπτά. Με στενοχωρεί γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις χωρίς να έχουν δει και με ταγκάρουν λέγοντας πολλά για τη ζωή μου» ανέφερε σε άλλη σημείο η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Είναι δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια στέγη και να πω ψέματα; Στο ζενίθ της καριέρας τους. Η σύζυγός του στα πρώτα λεπτά δεν λέει την αλήθεια και στη συνέχεια τη λέει και πολύ καλά κάνει… Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα. Αυτά θέλω να πω και το αφήνω στον Θεό» κατέληξε.

 

 

πηγή znews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight