Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χελμός: Πώς θα περάσουν το τριήμερο 10.000 επισκέπτες που θα ζήσουν την εμπειρία του βουνού!

Χελμός: Πώς θα περάσουν το τριήμερο 10.0...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Φέτος στο Helmos Mountain Festival από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα αναμένεται συμμετέχουν στις συναυλίες και τις δράσεις που θα γίνουν 10.000 άνθρωποι

Για δεύτερη χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ που αποτελεί σημείο συνάντησης για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στον Χελμό.

Φέτος στο Helmos Mountain Festival από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα αναμένεται να συμμετέχουν στις συναυλίες και τις δράσεις που θα γίνουν 10.000 άνθρωποι ενώ τα εισιτήρια αναμένεται να έχουν εξαντληθεί μέχρι αύριο.

Πρόκειται όπως αναφέρουν οι διοργανωτές για τρείς μέρες γεμάτες δράση, χαλάρωση και διασκέδαση στις πλάγιές του μαγικού Εθνικού Πάρκου και Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού Βουραϊκού! Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και όλες τις διαθέσεις, παράλληλες δράσεις.

«Πέρσι υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση, μας επισκέφθηκε κόσμος που απήλαυσε την διαμονή του εδώ. Φέτος επιστρέφουμε με διανθισμένες δράσεις, έχουν αυξηθεί οι δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ» λέει στο thebest.gr ο Αλέξης Άγριος, διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

Φέτος συναυλίες θα πραγματοποιήσουν  μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χαρούλης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Όμως όπως εξηγεί ο κ. Άγριος, «δεν πρόκειται για ένα μουσικό φεστιβάλ αλλά για ένα υπαίθριο φεστιβάλ με μουσική. Φέτος θα υπάρχει ιππασία, τοξοβολία, πεζοπορία, ορειβασία αλλά και γαστρονομικές δράσεις όπως επισκέψεις σε οινοποιία και φάρμες της περιοχής και κυνήγι άγριας τρούφας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία και τα προϊόντα αλλά και τη μοναδική φύση του Χελμού “γεμίζοντας τις μπαταρίες τους”».

Να σημειώσουμε ότι όλες οι δράσεις θα ξεκινούν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή στις 8 το πρωί ενώ τα βράδια θα ξεκινούν με συναυλίες. Τη Δευτέρα θα γίνει ένα μεγάλο γλέντι με ελεύθερη είσοδο στην πλατεία των Καλαβρύτων. 

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί στο https://festival.kalavritaski.gr/ το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις