Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 20-6 στη χώρα μας, και στην Πάτρα η ταινία "Οι Μηχανόβιοι" με τον Όστιν Μπάτλερ

Από την Πέμπτη 20-6 στη χώρα μας, και στ...
Μαρτάτος Tάκης

Η σκηνοθεσία της ταινίας όπου παίζει και ο Τομ Χάρντι, είναι του Τζεφ Νίκολς

Μαζί με την έξοδο της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, βγαίνει και στη χώρα μας από την Πέμπτη 20-6-2024 η ταινία «Οι Μηχανόβιοι - The Bikeriders» σε σενάριο και σκηνοθεσία του 45χρονου Αμερικανού δημιουργού Τζεφ Νίκολς, ο οποίος έχει γυρίσει αξιόλογα φιλμ όπως τα «Take Shelter» (2011), και «Midnight Special» με τον Μάικλ Σάνον, το «Mud» (2012) με τον Μάθιου Μακόναχι, κ.α.  

Η ταινία «Οι Μηχανόβιοι» βγαίνει σε διανομή της Τanweer.

Εκτέλεση παραγωγής: Γιαρίβ Μίλτσαν, Μάικλ Σέιφερ, Σαμ Χάνσον, Ντέιβιντ Κερν, Φρεντ Μπέργκερ.

Παραγωγή: Σάρα Γκριν, Μπράιαν Κάβανα-Τζόουνς, Άρνον Μίλτσαν.

Πρωταγωνιστεί ο 32χρονος Αμερικανός ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ που προτάθηκε για Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ «Έλβις» του Μπαζ Λούρμαν, η Τζόντι Κόμερ (The Last Duel του Ρίντλει Σκοτ), ο 46χρονος ηθοποιός Τομ Χάρντι, ο Μάικλ Σάνον, και οι Μάικ Φάιστ («Challengers» του Λούκα Γκουαντανίνο), Νόρμαν Ρίντους, Boyd Holbrook, Damon Herriman, κ.α.

Σύνοψη

«Οι Μηχανόβιοι» απεικονίζουν μία επαναστατική περίοδο στην Αμερική, όταν ολόκληρη η κουλτούρα και οι άνθρωποι βίωναν αλλαγές. Μετά από μία τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ, η πεισματάρα Κάθι (Τζόντι Κόμερ) έλκεται αναπόφευκτα από τον Μπένι (Όστιν Μπάτλερ), το νεότερο μέλος μίας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι και έχει ως αρχηγό τον Τζόνι (Τομ Χάρντι). Όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα, η λέσχη μεταμορφώνεται από έναν τόπο συγκέντρωσης περιθωριακών τύπων σε μία επικίνδυνη και βίαιη συμμορία του υποκόσμου, αναγκάζοντας τον Μπένι να επιλέξει ανάμεσα στην Κάθι και την αφοσίωση του στη λέσχη.

Διάρκεια: 116 λεπτά.

Να προσθέσουμε πως το φιλμ «Τhe Bikeriders» είχε κάνει την πρεμιέρα του στο 50ο Telluride Film Festival στο Κολοράντο, στις 31 Αυγούστου, 2023.

Η ταινία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 20 Ιουνίου και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρει το διαφημιστικό πόστερ της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture