Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Φοβερή Toυρκία, 3-1 με γκολάρες τη Γεωργία σε συγκλονιστικό ματς- BINTEO

Φοβερή Toυρκία, 3-1 με γκολάρες τη Γεωργ...

Aξιος αντίπαλος η Γεωργία, είχε δύο δοκάρια, ένα οι Τούρκοι

Το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ έλαμψε στο ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Τουρκίας με τον 19χρονο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να οδηγεί τη χώρα του σε μια νίκη με 3-1 επί της Γεωργίας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ντόρτμουντ για το Euro 2024

Ένα ματς που είχε τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες και στο 96' αντί να γίνει το 2-2 έγινε εν τέλει το 3-1 για τους Τούρκους που πήρεαν το τρίποντο. 

Ο Μουλντούρ με φοβερό γκολ είχε ανοίξει το σκορ για την Τουρκία ενώ ο Ακαϊντίν, ο στόπερ που για ένα εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, έσωσε την ομάδα του από το 2-2 με σωτήρια κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και στην αντεπίθεση οι Τούρκοι έκαναν το 3-1.

Τουρκία: Γκιουνόκ, Ακαϊντίν, Κουκτσού, Γκιουλέρ, Μπαρντακτσί, Μουλντούρ, Τσαλχάνογλου (90+1' Οτζάν), Γιλντίζ, Καντιόγλου, Αϊχάν, Γιλμάζ.

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε. Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια, Κοχορασβίλι, Κβαρατσχέλια, Κακβετάτζε, Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι (73' Λοτσοβίλι), Μικαουτάτζε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports