Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλοκαιρινό bazaar για παιδιά από 21 έως 23-6 από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Ναύπακτο

Καλοκαιρινό bazaar για παιδιά από 21 έως...

Από τις 19:30 έως τις 23:00, στην παραλία της Ψανής απέναντι από το πρώτο Γενικό Λύκειο της Ναυπάκτου

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στο καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει, από την Παρασκευή 21 Ιουνίου έως την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 από τις 19:30 μ.μ. έως τις 23:00 μ.μ., στην παραλία της Ψανής απέναντι από το πρώτο Γενικό Λύκειο της Ναυπάκτου.

Οι επισκέπτες όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πολύπλευρο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού, καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα, καθώς και διάφορων άλλων λογοτυπημένων ειδών του Οργανισμού, όπως γυαλικά, παιχνίδια και σχολικά κ.α.

Σας περιμένουμε όλους να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με Χαμόγελο, αλλά και ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός και έχουν την ανάγκη μας και αυτό το καλοκαίρι, τονίζουν οι υπεύθυνοι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τηλ. 2610332499

[email protected]

Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις