Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι διασημότερες ιπποδρομίες και τα θεαματικότερα καπέλα ξεπρόβαλαν στο Λονδίνο, οι πρώτες εικόνες

Οι διασημότερες ιπποδρομίες και τα θεαμα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολλά τα εντυπωσιακά looks στο Royal Ascot αλλά είναι αναμφίβολα αισθητή η απουσία της Κέιτ Μίντλετον

Ξεκίνησε το καθιερωμένο Royal Ascot, δηλαδή οι ιπποδρομίες με ιστορία και παράδοση 300 χρόνων, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο. Πρόκειται για διάσημο «συναπάντημα» με 300 αγώνες μέσα σε ένα πενταήμερο και πλήθος χιλιάδων θεατών κάθε χρόνο.

Η αρχική ιδέα ήταν της βασίλισσας Αννας και τη σκέφτηκε το 1711 ιππεύοντας έξω από το Κάστρο του Windsor…. Όμως και η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ που λάτρευε τα άλογα και διέθετε δικές της ιππικές εγκαταστάσεις είχε «υιοθετήσει» με ενθουσιασμό τη διοργάνωση. Το Royal Ascot 2024 εγκαινίασε φέτος ο βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγό του και τα πρώτα στιγμιότυπα ήταν όπως πάντα εντυπωσιακά. Γίνεται πάντα στα μέσα Ιουνίου και θεωρείται ένα από τα μεγάλα must του λονδρέζικου social calendar.

Η πρώτη μέρα παρουσία του βασιλιά Κάρολου

Η πρώτη μέρα παρουσία του βασιλιά Κάρολου

Το Tatler ανακήρυξε πιο κομψή τη Lady Ga...

Το Tatler ανακήρυξε πιο κομψή τη Lady Gabriella Kingston

Το κοινό ανταποκρίνεται ευλαβικά στο dresscode και ειδικά οιι κυρίες με τα περίτεχνα καπέλα μαγνητίζουν τα φωτογραφικά φλας. Κυριαρχούν τα φορέματα σε έντονα, καλοκαιρινά χρώματα και με ρομαντικές λεπτομέρειες αλλά πρωτίστως την παράσταση κλέβουν τα καπέλα. Αλλα πιο στολισμένα, άλλα πιο λιτά, αποτελούν το αξιοθέατο του event. Hδη τα πιο ονομαστά περιοδικά έκαναν φωτορεπορτάζ. Υπάρχουν όπως πάντα καλαίσθητα looks αλλά και υπερβολικά.

 Το αριστοκρατικό περιοδικό Tatler ανακήρυξε ήδη ως την πιο κομψή τη λαίδη Γκαμπριέλα Κίνγκστον, που έμεινε χήρα αναπάντεχα αλλά επανεμφανίστηκε δημόσια με τη βασιλική οικογένεια στο πλευρό της. Βέβαια η παρουσία της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ αισθητή, αφού κάθε φορά το ντύσιμό της γινόταν ταχύτατα διεθνής είδηση. Oπως συνέβαινε με τη Νταιάνα βρισκόταν δικαιωματικά στο επίκεντρο της προσοχής.

 H stylist Nana Acheampong ξεχώρισε κατά το Hello

H stylist Nana Acheampong ξεχώρισε κατά το Hello

H interior designer Anouska Lancaster στο Hello

H interior designer Anouska Lancaster στο Hello

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΛΑΣ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View