Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Με άνεση προκρίθηκε η Νόρα Δράκου στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Με άνεση προκρίθηκε η Νόρα Δράκου στα ημ...

50μ. ύπτιο

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 2024: Χωρίς πίεση στα ημιτελικά η Νόρα Δράκου

Η κολυμβήτρια από την Πάτρα έκανε μια καλή πρωινή κούρσα και η επίδοσή της την έφερε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως δεύτερη ταχύτερη.

Η Νόρα Δράκου κολύμπησε στη πρώτη προκριματική σειρά και στην διαδρομή Νο4. Τερμάτισε τα 50μ ύπτιο σε χρόνο 28.11 και πέρασε στα ημιτελικά με την Νο2 επίδοση, χωρίς να πιέσει ούτε η ίδια τον εαυτό της αλλά και χωρίς να δεχθεί πίεση από τις υπόλοιπες κολυμβήτριες. Ταχύτερη όλων ήταν η Ντανιέλ Χιλ (Ιρλανδία), η οποία ήταν η μόνη που κατέβηκε τα 28 δευτερόλεπτα, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 27.98. Ως 16η μπήκε στα ημιτελικά η Λότι Κούλεν (Ιρλανδία) με το 29.30.

Οι δύο σειρές των ημιτελικών είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 20:27.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Η Νόρα Δράκου στην 7η παρουσία της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αναζητά να κατακτήσει το πρώτο μετάλλιο της καριέρας της, σε επίπεδο γυναικών. Το…άγγιξε χθες (18/6) με την 4χ100μ μικτή mixed, και σε λίγη ώρα (11:04) θα δώσει τη μάχη της σε ατομικό πλέον αγώνισμα, στα 50μ ύπτιο, όπου ξεκινά με πολλές αξιώσεις. Ο χρόνος 27.84 που πέτυχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, είναι ο δεύτερος καλύτερος ανάμεσα στις συμμετέχουσες, μαζί με την Πολωνή Αντέλα Πισκόρσκα και πίσω μόνο από την Ιρλανδή Ντανιέλε Χιλ (27.64), ενώ δεν υπάρχουν άλλες αθλήτριες κάτω από τα 28 δευτερόλεπτα. Η Δράκου θα αγωνιστεί στις 11:04 στην 1η προκριματική σειρά του αγωνίσματος (διαδρομή 4).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports