Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Bohemian Summer: Εύκολοι τρόποι να «φωνάζει» το υπνοδωμάτιό σας καλοκαιρινές διακοπές

Bohemian Summer: Εύκολοι τρόποι να «φωνά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ρουστίκ deco items, κάλυμμα «βελονάκι», ανεμιστήρες οροφής, μπλεγμένα patterns είναι πολύ επίκαιρα

Θέλετε να διαθέτει η κρεβατοκάμαρά σας στοιχεία «απόδρασης» από τα τετριμμένα;

Να έχει ύφος διακοπών και multi- culti ενώ έχετε παραμείνει στον τόπο κατοικίας σας; Υπάρχουν εύκολοι τρόποι ώστε να το ανανεώσετε για να αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε καλοκαιρινό ταξίδι.

Πινελιές εμπνευσμένες από εξωτικούς πολιτισμούς, προορισμούς δίπλα στη θάλασσα ή σπιτάκια φάρμας και εξοχής. Το λεγόμενο bohemian style είναι συνήθως μαξιμαλιστικό σε σύνθεση. Όμως επιτρέπει να κάνουμε πάρα πολλά ώστε να αλλάξουμε το υπνοδωμάτιο άμεσα, με προσιτούς τρόπους και χωρίς κατασκευαστικούς μπελάδες μέσα στη ζέστη.

 

Γιατί να αφήσεις άδειο και «παγωμένο» έναν τοίχο όταν μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα relax φυγής;

Γνωστά περιοδικά διακόσμησης μας λένε να χρησιμοποιοιήσουμε ταπετσαρίες με patterns που παραπέμπουν σε αρχιτεκτονική και λαογραφία διαφορετικών χωρών ή στη φύση. Πανιά που θυμίζουν φολκλορικά κεντήματα στην πλάτη του κρεβατιού μας. Να συνδυάσουμε μαξιλάρια με ζεστά χρώματα και έθνικ ή λουλουδένια μοτίβα. Να τολμήσουμε φυτά, μικροέπιπλα μπαμπού ή γενικότερα ρουστίκ αντικείμενα. Οσο αφορά στα κλινοσκεπάσματα προτιμούνται με vintage και latin λεπτομέρειες. Είναι πολύ στη μόδα τα κουβερτόρια με το «βελονάκι» της γιαγιάς, όσα διαθέτουν κρόσσια και ρίγες, συνδυασμένα με χαλάκια άπειρων μοτίβων.

Oι ανεμιστήρες οροφής, οι καθρέφτες σε όλα τα σχήματα και σκαλίσματα και τα ριχτάρια που «μπλέκουν» την ύφανσή τους με τα ασπρόρουχα προτείνονται από ονομαστούς deco experts. Σας έχουμε φωτογραφίες- πειστήρια.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View