Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στάσιμο το θέμα στέγασης για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο- «Το κτίριο στο Μπεγουλάκι πρέπει να εγκαταλειφθεί»

Πάτρα: Στάσιμο το θέμα στέγασης για το Ε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Προς το παρόν στεγάζεται σε δύο διαφορετικά κτίρια

Άλυτο παραμένει το θέμα στέγασης για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) στην Πάτρα.

Το κτίριο στο Μπεγουλάκι όπου φοιτούν μαθητές με αναπηρίες έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης λόγω της κακής κατάστασής του που το καθιστά ακατάλληλο να υποδέχεται μαθητές. «Αν και είναι σαφές ότι το κτίριο πρέπει να εγκαταλειφθεί και το σχολείο να μεταφερθεί. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για κτίριο αλλά για κοτέτσι. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε μπάρες, ούτε κλιματισμός, ασανσέρ τίποτα δεν είναι όπως θα έπρεπε» λέει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γιάννης Νικ. Λαϊνιώτης.

Όπως επισημαίνει και ο σύλλογος των γονέων αλλά και των διδασκόντων είναι αποφασισμένοι το κτίριο στο Μπεγουλάκι να κλείσει το Σεπτέμβριο και εφιστούν την προσοχή στους αρμόδιους να προχωρήσουν τις διαδικασίες που χρειάζονται έτσι ώστε να μεταφερθεί το σχολείο σε οποιοδήποτε κατάλληλο κτίριο.

Να θυμίσουμε ότι το ΕΝΕΕΓΥΛ Πάτρας προς το παρόν στεγάζεται σε δύο διαφορετικά κτίρια, το μισό σχολείο στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα της Ανθούπολης και το άλλο μισό στο Μπεγουλάκι με αποτέλεσμα η διεύθυνση του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό που είναι κοινό να μετακινείται καθημερινά από τη μία άκρη της Πάτρας στην άλλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις