Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον συνεργάζονται ξανά στο αστυνομικό θρίλερ "RIP"

Οι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον συνεργάζον...
Μαρτάτος Tάκης

Η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι του Τζο Κάρναχαν - Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο

Οι αστέρες του Χόλυγουντ Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) που είναι και κολλητοί φίλοι, ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά.

Σύμφωνα με το Deadline, οι δύο σταρ θα πρωταγωνιστήσουν στο αστυνομικό θρίλερ «RIP», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζο Κάρναχαν (Joe Carnahan), ο οποίος έχει υπογράψει σκηνοθετικά ταινίες όπως το «Narc», το «Smokin' Aces», το «The A-Team» και το «The Grey» με τον Λίαμ Νίσον.

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από την εταιρεία των δύο πρωταγωνιστών «Artists Equity» με τα γυρίσματα να έχουν οριστεί να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες για τη νέα παραγωγή η οποία έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρίες διανομής για να προβληθεί είτε σε κινηματογραφικές αίθουσες είτε σε streaming πλατφόρμες.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος Ντέιμον και ο 51χρονος Άφλεκ ίδρυσαν την «Artists Equity» τον Νοέμβριο του 2022 και λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ταινία με τίτλο «Air», η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και είχε ικανοποιητικές εισπρακτικές επιδόσεις. Το «Air» είχαμε δει και στην Πάτρα πέρυσι την άνοιξη στη Βέσο Μάρε.

Να θυμίσουμε φυσικά πως οι Ντέιμον και Άφλεκ χαρακτηρίστηκαν τα νέα μεγάλα ταλέντα του Χόλιγουντ όταν το 1998 κέρδισαν το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου για την εξαιρετική ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» του Γκας Βαν Σαντ όπου πρωταγωνιστούσαν ο Ματ Ντέιμον και ο αείμνηστος Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Οι δύο σταρ και καλοί φίλοι όπως τους εί...

Οι δύο σταρ και καλοί φίλοι όπως τους είδαμε πέρυσι στο κοινωνικό, αθλητικό δράμα "Air".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight