Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόστολος Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης - Αντικαταστάθηκαν οι περιοριστικοί όροι

Απόστολος Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλλη...

Τι οδήγησε τις δικαστικές αρχές στην άρση των περιοριστικών όρων και την προσωρινή του κράτηση

Ένταλμα σύλληψης του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Αιτία για την ενέργεια αυτή είναι η κίνηση της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και ενός δικηγόρου – συνεργάτη στο γραφείο τους να επισκεφθούν το σπίτι τους στο Γέρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός θεωρεί ότι υπήρξε παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν οριστεί για τον Απόστολο Λύτρα, ιδίως αναφορικά με τον όρο της απαγόρευσης να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιοδήποτε τρόπο το θύμα.

Ο Απόστολος Λύτρας θα πρέπει να συλληφθεί βάσει του εντάλματος και στη συνέχεια να μεταχθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία του ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε πως χτύπησε τη σύζυγό του “χωρίς να έχω πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη

Ο κατηγορούμενος ποινικολόγος για ενδοοικογενειακή βία έκανε λόγο για «2-3 χτυπήματα» που κατάφερε σε βάρος της συζύγου του υποστηρίζοντας ότι τα βαριά τραύματα προήλθαν από το… “τέντωμα του δεξιού μου χεριού ενστικτωδώς και παρορμητικά”.

 Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε πως ήταν ιδέα της συζύγου του ο ισχυρισμός ότι έπεσε από τη σκάλα, ενώ επιχείρησε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι της πήρε το κινητό για να δει με ποιον ανταλλάσσει μηνύματα γιατί ζήλευε. Σε κάθε περίπτωση, ζήτησε συγγνώμη για όσα συνέβησαν αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεων του.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις