Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο: Συνεχίζονται "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2" και ξεκινούν οι "Παριζιάνικες ιστορίες"

Θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο: Συνεχίζονται...
Μαρτάτος Tάκης

Από την Δευτέρα 24-6 έως την Τετάρτη 26-6 εκτός από το φιλμ της Ντίσνει "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2", θα προβληθεί και η νέα ελληνική ταινία "Νυχτερινός Εκφωνητής" του Ρένου Χαραλαμπίδη

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610994765) τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 20/6 έως και την Τετάρτη 26/6/2024 έχει ως εξής:

Από την Πέμπτη 20/6 έως & την Κυριακή 23/6, δύο προβολές:

Ώρα έναρξης: 21:10

«Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 – Inside Out 2»

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν.

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ & στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, κ.α.

Σενάριο: Dave Holstein, Meg LeFauve

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Η νέα ταινία της Pixar & της Ντίσνει έσκισε εμπορικά. Στη χώρα μας είχε ένα δυνατό ξεκίνημα 100.000 εισιτηρίων πανελλαδικά ενώ στο εξωτερικό σε 5 μόλις μέρες προβολής έχει κάνει εισπράξεις 334 εκατ. δολαρίων.

Ώρα έναρξης: 22:45

«Παριζιάνικες Ιστορίες - Paris Paradis» της Μαρζάν Σατραπί - Marjane Satrapi.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Rossy de Palma, Roschdy Zem, Μόνικα Μπελούτσι, Ben Aldridge, Alex Lutz, Martina Garcia, Eduardo Noriega.

Σπονδυλωτό φιλμ Γαλλικής παραγωγής 2024.

Η υπογραφή της Ιρανής σκηνοθέτιδας Μαρζάν Σατραπί στο σενάριο και στη σκηνοθεσία φέρνει από μόνη της ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη, στην ανάμνηση του «Persepolis» αλλά και του «Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα», παρότι εκείνη η δημιουργική της περίοδος μοιάζει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αναφέρει το flix.gr. Η Ιρανή δημιουργός είναι πλέον εγκατεστημένη στο Παρίσι, όπου και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει και αγαπά περισσότερο, σινεμά.

Σε αυτή τη σειρά αλληλοσυνδεόμενων ιστοριών, διάφοροι κάτοικοι του Παρισιού, βλέπουν τις ζωές τους να αναστατώνονται. Κι ενώ κάθε χαρακτήρας προσπαθεί να βρει το νόημα της ζωής και την ευτυχία, η Πόλη του Φωτός, της αγάπης και των ευκαιριών λάμπει περισσότερο από ποτέ!

Η πρώην σταρ της όπερας, η νάρκισση Τζιοβάννα αναθυμάται: ενώ κηρύχθηκε νεκρή κατά λάθος, τα αφιερώματα στον Τύπο αργούν να έρθουν, και το γεγονός ότι μπορεί να ξεχάστηκε της προκαλεί τεράστια θλίψη.

Μπορεί ο Μάικ, ένας Άγγλος κασκαντέρ, να τρέμει αξιοπρεπώς μπροστά στο θάνατο όταν τον αψηφά κάθε μέρα;

Το κάπνισμα σκοτώνει, αλλά η Ντολόρες δε νοιάζεται: στα 15α γενέθλια της εγγονής της, κάνει μονομερώς μια συμφωνία με τον Θεό.

Ο Εντουάρ, αν και παρουσιάζει εδώ και χρόνια μια διάσημη αστυνομική εκπομπή στην τηλεόραση, νιώθει το χτύπημα όταν βρίσκεται ένας τρόπος να του θυμίσει τη θνητότητά του.

Στους ζωντανούς και κοσμοπολίτικους δρόμους του Παρισιού, αυτά τα πεπρωμένα μπερδεύονται και ανταποκρίνονται μεταξύ τους, συνδεδεμένα μεταξύ τους με οικουμενικές φιγούρες της καθημερινής ζωής: μια καθαρίστρια, ένας αστυνομικός, ένας ιδιοκτήτης καφέ.

Τι θα γινόταν αν, μπροστά στον θάνατο, το καλύτερο πράγμα ήταν να ζήσεις;

Η ταινία «Παριζιάνικες Ιστορίες», με διάρκεια 90 λεπτά, στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας, τα πήγε καλά και έκοψε σε 21 αίθουσες πανελλαδικά, 4.058 εισιτήρια.

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

*Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο από την Δευτέρα 24/6 έως και την Τετάρτη 26/6, δύο προβολές.

Ώρα έναρξης: 21:10

Συνεχίζεται η Αμερικανικής παραγωγής ταινία ψηφιακού ανιμέισον «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» της Ντίσνει και της Pixar.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν.

Διανομή από την Feelgood.

Ώρα έναρξης: 22:45

«Νυχτερινός Εκφωνητής»

Παραγωγή: Άγγελος Βενέτης

Σενάριο & σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης

Φωτογραφία: Κωστής Γκίκας

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Αδρακτάς

Πρωταγωνιστούν οι: Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελευθερία Στάμου, Μαργαρίτα Αμαραντίδη.

Διάρκεια: 74 λεπτά

Γλώσσα: Ελληνικά.

Διανομή από Danaos Films.

O γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης επιστρέφει με την 5η μεγάλου μήκους ταινία του, έναν φόρο τιμής στο ραδιόφωνο, την Αθήνα, τους ματαιωμένους έρωτες και την κρίση μέσης ηλικίας.

Πρόκειται για την μελαγχολική επιστροφή του Ρένου Χαραλαμπίδη. Δώδεκα (12) χρόνια μετά τα "4 Μαύρα Κουστούμια", ο ταλαντούχος Ρένος Χαραλαμπίδης ("Φτηνά Τσιγάρα") επιστρέφει πίσω από την κάμερα για τη σκηνοθεσία της 5ης μεγάλου μήκους του με τίτλο "Νυχτερινός Εκφωνητής".

Ένας βετεράνος νυχτερινός ραδιοφωνικός εκφωνητής την βραδιά που γίνεται 50 και συνειδητοποιεί με αμηχανία ότι πια δεν συγκαταλέγεται στους νέους, ξετυλίγει στον αέρα τη ζωή του. Άξονας της εκπομπής είναι η αναζήτησης ενός ξεχασμένου έρωτα σε εκκρεμότητα από την εποχή που υπηρετούσε ως εύζωνας, μέσα από τα ερωτικά και όχι μόνο μηνύματα που διέσωσε ένας παλιός τηλεφωνητής. Βγάζοντας στον αέρα τα παθιασμένα ηχογραφημένα μηνύματα από τις αρχές του ‘90, θα προσπαθήσει να εντοπίσει αυτήν την γυναίκα και να την πείσει από το μικρόφωνο να του τηλεφωνήσει.

www.cinekastro.wordpress.com

"Παριζιάνικες Ιστορίες".

"Παριζιάνικες Ιστορίες".

"Νυχτερινός Εκφωνητής".

"Νυχτερινός Εκφωνητής".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil