Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης Ντουντουνάκη και Σίσκος

Στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κ...

Ασημένιο μετάλλιο και πανελλήνιο ρεκόρ ο Σίσκος!

Η σπουδαία Ελληνίδα κολυμβήτρια πραγματοποίησε μία σπουδαία προσπάθεια στον τελικό των 50 μέτρων πεταλούδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου και κατέκτησε την 3η θέση.

Η Άννα Ντουντουνάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας σε 26.18 στο αγώνισμά της. Πρόκειται για ένα μετάλλιο που της… έλειπε, μιας και το κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα της. Μάλιστα, ήταν το πέμπτο της ελληνικής αποστολής στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Σουηδή Σάρα Γιούνεβικ με 25.68, ενώ πίσω της βρέθηκε η Βελγίδα Ρους Βανότερνταϊκ με 26.08.

Δευτεραθλητής Ευρώπης στα 200μ. ύπτιο ο σπουδαίος Σίσκος

Ο Έλληνας κολυμβητής πραγματοποίησε μία εκπληκτική κούρσα στα 200 μέτρα ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Απόστολος Σίσκος έκανε ένα τρομερό 200άρι και εν τέλει τερμάτισε 2ος σε 1:55.42. Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ μιας και… διέλυσε το 1:56.34 που είχε ο Απόστολος Χρήστου από τις 17/5/2024. Μάλιστα, στη μεγάλη διάρκεια της κούρσας βρισκόταν πρώτος αλλά στο φινάλε έχασε το χρυσό για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου από τον Ουκρανό Ολεκσάντρ Ζελτιάκοφ. Τις θέσεις του βάθρου ολοκλήρωσε ο Ελβετός Ρομάν Μιτιούκοφ (1:55.75). Αυτό ήταν το τέταρτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports