Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας της Κυριακής Γρίβα για Απόστολο Λύτρα: «Ντροπή του - Με τι δύναμη θα με κοιτάξει;»

Πατέρας της Κυριακής Γρίβα για Απόστολο ...

Ο πατέρας της Κυριακής, έκανε λόγο για εξευτελισμό και ντροπή στο άκουσμα πως ο συνήγορος του γυναικοκτόνου ήταν ο ίδιος κακοποιητής

Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβας, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους, με αφορμή το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Ο Λύτρας είναι και συνήγορος του γυναικοκτόνου της Κυριακής.

Ο πατέρας της Κυριακής, έκανε λόγο για εξευτελισμό και ντροπή στο άκουσμα πως ο συνήγορος του γυναικοκτόνου ήταν ο ίδιος κακοποιητής.

«Ντροπή στον κύριο Λύτρα»
 
«Εξευτελισμός. Αυτό ένιωσα. Ότι αυτός ο άνθρωπος εξευτέλισε τα πάντα. Και θα έρθει αύριο μεθαύριο στο δικαστήριο; Δεν νομίζω. Θα έχει το σθένος και τη δύναμη να με κοιτάξει στα μάτια;», ξέσπασε.

«Το κορίτσι αυτό που βλέπετε, δεν αναπνέει πια. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Γυναίκες που τις γρονθοκοπούν, έστω ένα χαστούκι, να βγουν να μιλήσουν, να το καταγγείλουν. Να σταματήσουν να υπάρχουν αυτά τα θύματα», συνέχισε.

«Ντροπή στον κύριο Λύτρα. Ήταν στο πιο ψηλό σκαλί και έφτασε στο τελευταίο. Μπορώ να πω ότι είναι και χειρότερος. Επιτρέπεται αυτό το πράγμα στον κ. Λύτρα; Πώς τα κατάφερε έτσι;».

Υπάρχουν διακρίσεις
 Σχετικά με υπόνοιες για μεροληπτική λειτουργία της δικαιοσύνης, σχετικά με τη δραστηριοποίηση για περιπτώσεις κακοποίησης, ο πατέρας είπε:

«Σίγουρα υπάρχουν διακρίσεις γιατί εδώ είναι ο Λύτρας και η κα Πολυζωγοπούλου, και από την άλλη μεριά είναι η Κυριακή, ένα κοριτσάκι που απλά σπούδασε βρεφονηπιαγωγός».

«Δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί της, ούτε καν ένα περιπολικό να την πάει στο σπίτι της συνοδεία. Χαίρομαι για τα βήματα που έχει κάνει η αστυνομία, έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά της».

«Μακάρι να την έκανε και στην κόρη μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις