Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Άρεσες στη μαμά μου»: Η ατάκα του Γουίλιαμ στον Κέβιν Κόστνερ για την Νταϊάνα

«Άρεσες στη μαμά μου»: Η ατάκα του Γουίλ...

Ιδιαίτερα αδυναμία στον Κέβιν Κόστνερ είχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ο Κέβιν Κόστνερ μοιράστηκε κάτι που του αποκάλυψε πριν από χρόνια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ήταν πριν από χρόνια που ο Κέβιν Κόστνερ έμαθε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελε να έχει μια ιδιωτική συνάντηση μαζί του και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία.

«Έτυχε να είμαι στην Αγγλία και πήρα αυτό το μήνυμα ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε να μου μιλήσει. Αρχικά είπα “τι;” και στη συνέχεια ‘ok’».

Ο 69χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι στο νούμερο 1 στη λίστα του ετήσιου τεύχους 100 Reasons to Love America του People, σημειώνει πως έχει μόνο όμορφες αναμνήσεις από αυτή τη συνάντηση.

Η συνάντηση Κόστνερ – πρίγκιπα Γουίλιαμ
«Συναντηθήκαμε σε αυτό το δωμάτιο και ήμασταν μόνο εμείς» περιγράφει ο Kevin Costner.

«Σηκώθηκε και κάναμε χειραψία.. Η πρώτη ατάκα που βγήκε από το στόμα του ήταν “Ξέρεις, άρεσες στη μητέρα μου”».

Ο χολιγουντιανός σταρ δεν αποκάλυψε τι ειπώθηκε στη συνέχεια της συνάντησής τους αλλά χαρακτήρισε την εμπειρία με τον πρίγκιπα της Ουαλίας “πολύ γλυκιά”. Αποκαλώντας τον Γουίλιαμ “αρκετά νέο άντρα” ο ηθοποιός έμεινε με όμορφες αναμνήσεις για το ποιος ήταν, πώς τον προσέγγισε και τι συζήτησαν.

Η γνωριμία με την Νταϊάνα και ο ρόλος της Σάρα Φέργκουσον 
Χρόνια νωρίτερα, ο Κέβιν Κόστνερ είχε έρθει σε επαφή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για να συνεργαστούν στο sequel της ταινίας «The Bodyguard», την μεγάλη επιτυχία του 1992 στην οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston).

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώρισε την τότε πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα μέσω της Σάρα Φέργκιουσον.

«Ήταν τόσο γλυκό. Η Sarah ήταν εκείνη που το κανόνισε. Η Sarah ήταν πολύ άνετη… και θα μπορούσε να πει “Λοιπόν, είμαι κι εγώ πριγκίπισσα. Εσύ;” Δεν το έκανε αυτό καθόλου. Η Νταϊάνα κι εγώ ξεκινήσαμε να μιλάμε». 

«Είχα μία απίστευτα ασυνήθιστη, και για το μεγαλύτερο μέρος της, όμορφη ζωή» σημειώνει ο ηθοποιός που κάνει απολογισμό στη ζωή και στην εμβληματική πορεία του στο Χόλιγουντ που μετρά 40 χρόνια.

Ο πρωταγωνιστής κλασικών ταινιών όπως οι Αδιάφθοροι, Χορεύοντας με τους Λύκους και το Πεδίο των Ονείρων κοιτάζει μπροστά: έχει δύο ταινίες που θα προβληθούν το καλοκαίρι – δύο συνέχειες του φιλόδοξου γουέστερν-έπους, Horizon: An American Saga, στο οποίο συνέγραψε με τον Jon S. Baird, είναι σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight