Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το χρονικό των γεγονότων μέχρι την έκδοση εντάλματος σύλληψης του Απόστολου Λύτρα - Τα μηνύματα και το "κουμπί πανικού"

Το χρονικό των γεγονότων μέχρι την έκδοσ...

Καταιγιστικές εξελίξεις

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα και θύμα την 37χρονη σύζυγο του.

Η δικηγόρος και θύμα ξυλοδαρμού από το σύζυγο της, προχώρησε σε νέα μήνυση σε βάρος του συζύγου της, της πρώην συζύγου του και ενός δικηγόρου ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ειδική δωσιδικίας.

Η σύζυγος του βάζει στο «στόχαστρο» τον ποινικολόγο, λέγοντας πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν και περιγράφει τι συνέβη στο σπίτι της το βράδυ της Τρίτης όπου βρισκόταν με τους γονείς της.

«Εγώ βρισκόμουν στο σαλόνι και από τα παράθυρα είδαμε να έχουν έρθει στον χώρο ο δικηγόρος, η πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου και η μεγάλη κόρη του συζύγου μου. Ο πατέρας μου φώναξε «τι κάνετε μέσα στο σπίτι;» και η πρώην σύζυγος απάντησε «εδώ είναι το σπίτι του Αποστολή και ήρθαμε να πάρουμε ότι θέλουμε», ανέφερε η σύζυγος του ποινικολόγου.

Ο δικηγόρος αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η πρώην σύζυγος του οδηγήθηκε στα δικαστήρια, της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Πάτησε το κουμπί πανικού
Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης όταν αντιλήφθηκε ότι ανοίγει η εξώπορτα του σπιτιού, πάτησε αμέσως το κουμπί πανικού.

Η μηνύτρια περιέγραψε πως τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

«Άνοιξα την εσωτερική πόρτα του σαλονιού του ζήτησα να φύγουν γιατί δεν είμαι καλά και να σεβαστούν την κατάσταση μου και να μείνει μόνο το παιδί. Πλησίασε ο αστυνομικός που ήταν έξω από το σπίτι, ο οποίος και αυτός όλη την ώρα προσπαθούσε να τους βγάλει από την αυλή. Εγώ τους είπα «αφήστε μόνο το παιδί μέσα και φύγετε» και η πρώην σύζυγος φώναζε «θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε τα πράγματα του Αποστόλη». Ο δε συνεργάτης – δικηγόρος άρχισε να βλαστημάει με απειλητικό ύφος και εκφράσεις. Ταράχτηκα πάρα πολύ και λιποθύμησα και κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τον αστυνομικό», είπε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα.

Τα όσα συνέβησαν επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός:

«Γιατί έρχεστε στο σπίτι μου; Γιατί μου το κάνετε αυτό;» είπε η κυρία Σοφία και ο πατέρας της έλεγε «γιατί έρχεστε εδώ; Δε βλέπετε σε τι κατάσταση είναι η κόρη μου;». Οι δύο κύριες αποκρίνονταν «γιατί δε μας αφήνεις να πάρουμε τα πράγματα, εμείς είμαστε μαζί σου και το ξέρεις». Τότε η Σοφία είπε απευθυνόμενη στην μεγαλύτερη κυρία «γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ», ενώ βρισκόταν σε σοκ».

Οι δικηγόροι της 37χρονης υποστηρίζουν ότι με την κίνηση αυτή παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα.

Τα μηνύματα
Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα καταγγέλλει επίσης ότι δέχθηκε γραπτά μηνύματα από το σύζυγό της:

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και ώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρέσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την … να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ δεν έχω τίποτα», αναφέρει το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα προς την 37χρονη.

Ενώ προστέθηκε από τον συνεργάτη του σε ομαδική συνομιλία στο viber.

«Τα μηνύματα αυτά που μου απέστειλαν σήμερα για τα χρήματα αποστέλλονται σκοπίμως με προθέσεις που δε γνωρίζω ποιες είναι, πάντως σίγουρα παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο της μη συναναστροφής μαζί μου και επιδιώκοντας την περαιτέρω τρομοκράτηση μου και την επιβάρυνση της ψυχικής μου υγείας», ανέφερε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα.

«Σφίχτε τα δόντια, κάντε στην προσωπική και δικαστική σας ζωή ό, τι θέλετε, όμως σεβαστείτε τα άτομα που μήνες και χρόνια δουλεύουν για εσάς», αναφέρει σε μήνυμά του ο συνεργάτης του ποινικολόγου.

Η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο Αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 27 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις