Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μad Video Music Awards 2024- Δέσποινα Βανδή: Kαμία ανοχή στη βία!

Μad Video Music Awards 2024- Δέσποινα Βα...

Το μήνυμα κατά της κακοποίησης

Η Δέσποινα Βανδή έστειλε το ηχηρό της μήνυμα από την σκηνή των Μad Video Music Awards 2024.

Λίγο μετά τη βράβευσή της η Δέσποινα Βανδή έστειλε το μήνυμα για ΚΑΜΙΑ ανοχή στη βία και την κακοποίηση, ενώ ανακοίνωσε ότι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα κάνει δύο συναυλίες προκειμένου να στηρίξουν αντίστοιχες δομές που δρουν στην Κρήτη.

«Θέλω μιας και είμαι εδώ πάνω και είμαστε παρέα, έτσι να είναι η ζωή μας γεμάτη χαρά. Συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα καθημερινά, τα οποία πραγματικά μας συγκλονίζουν και εμένα προσωπικά. Η βία είναι ανεξέλεγκτη και το μίσος με βάση τα γεγονότα, που μαθαίνουμε τελευταία και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική και στην ψυχολογική που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία.

Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, που υπάρχουν δομές, που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη σίγουρα προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο.

 Παιδιά η ισότητα δεν υπάρχει φύλων, όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών. Λοιπόν, εύχομαι και εσείς να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Αυτά, συνεχίζουμε τη γιορτή μας; Σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight