Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπορικός Πάτρας: Ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη οι εργασίες πεζοδρόμησης της Μαιζώνος από την Αράτου με κατεύθυνση την πλατεία Γεωργίου

Εμπορικός Πάτρας: Ξεκινούν την ερχόμενη ...

Συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Πλέσσα και του κ. Μελά με μέλη του Συλλόγου με σκοπό την ενημέρωση των καταστηματαρχών για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Πλέσσα και του κ. Μελά με μέλη του Συλλόγου με σκοπό την ενημέρωση των καταστηματαρχών για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, "Ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη οι εργασίες πεζοδρόμησης της Μαιζώνος από την Αράτου με κατεύθυνση την πλατεία Γεωργίου. Από την πλευρά του Συλλόγου εκφράστηκε η ανησυχία των εμπόρων για την διασφάλιση  του εμπορικού χαρακτήρα του δρόμου αλλά και για την αυστηρή τήρηση του  χρονοδιαγράμματος των εργασιών.

Επίσης τέθηκε και το ζήτημα του κυκλοφοριακού που θα δημιουργηθεί με το κλείσιμο της Μαιζώνος και ζητήθηκε από τους εμπόρους δωρεάν μεταφορά από τα δημοτικά παρκινγκ προς το κέντρο της πόλης.

Μας διαβεβαίωσε η Δημοτική Αρχή ότι η τροφοδοσία αλλά και η ελεύθερη διέλευση των πολιτών θα πραγματοποιείται κανονικά και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τήρηση τους".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις