Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Σάττι: Η αντίδρασή της στην απονομή βραβείων MAD στο σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα

Μαρίνα Σάττι: Η αντίδρασή της στην απονο...

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δε θα το κάνω» είπε η δημοσιογράφος

Η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε στα χθεσινοβραδινά MAD Video Music Awards, το βραβείο Καλύτερη POP Καλλιτέχνης για τη χρονιά που μας πέρασε.

Το βραβείο για την κατηγορία αυτή επιλέχθηκε να δώσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Αθηναΐδα Νέγκα. Στον πρόλογο της πάνω στη σκηνή ωστόσο επέλεξε να κάνει ένα σχόλιο, το οποίο μάλιστα συζητήθηκε πολύ απο τη χθεσινή βραδιά.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δε θα το κάνω»
 

Θέλοντας να σχολιάσει την κίνηση της Μαρίνας Σάττι στην press conference του Β' Ημιτελικού της Eurovision, όπου η ίδια χασμουριόταν στη διάρκεια των δηλώσεων της ισραηλινής τραγουδίστριας, η Αθηναΐδα Νέγκα προχώρησε σε ένα καυστικό σχόλιο.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα!»

Η Μαρίνα επέλεξε να μην απαντήσει στη δημοσιογράφο, λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ.»

 

 Ωστόσο απο τη χθεσινή βραδιά κυκλοφόρησαν μερικά βίντεο, τα οποία έχουν τραβηχτεί απο το κοινό και δείχνουν την αντίδραση της Μαρίνας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δημοσιογράφου.

Η Μαρίνα φαίνεται να κάνει μία γκριμάτσα την ώρα που μιλάει η δημοσιογράφος, ενώ νωρίτερα η Ελενα Παπαρίζου λέει στη Μαρίνα Σάττι: «Χαμογέλα, χαμογέλα!»

Η ανάρτηση της Νέγκα μετά το σόου
 

Λίγη ώρα μετά τα βραβεία η δημοσιογράφος επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση σε λογαριασμό της στα social media, θέλοντας να επισημάνει γιατί προέβη σε αυτές τις δηλώσεις. Πιο συγκεριμένα είπε: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το "είμαι ο εαυτός μου", υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight