Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Σάββατο 6 Ιουλίου στον ιερό ναό Αγ. Διονυσίου, το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Πανταζάτου

Πάτρα: Το Σάββατο 6 Ιουλίου στον ιερό να...

Στις 8.30 π.μ. - Η εξόδιος ακολουθία είχε τελεστεί στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 το πρωί, σε στενό οικογενειακό κύκλο μετά από επιθυμία της συζύγου του

Σε λίγο καιρό θα συμπληρωθούν σαράντα ημέρες από το θάνατο του αγαπητού συμπολίτη επιχειρηματία Ανδρέα Πανταζάτου, ο οποίος είχε εργαστεί στο χώρο των κατασκευών ενώ είχε διατελέσει και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ.

Η εξόδιος ακολουθία είχε τελεστεί στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 στις 10 το πρωί, σε στενό οικογενειακό κύκλο κατόπιν επιθυμίας της συζύγου του.

Ο Ανδρέας Πανταζάτος με καταγωγή από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς, είχε γεννηθεί στην Πάτρα όπου και έζησε & δημιούργησε τη δική του οικογένεια. Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σούλα με την οποία και απέκτησαν τέσσερις κόρες, την Αρσινόη, την Σάντη, και τις δύο δίδυμες Χαρά και Μαρία. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Πάτρας επί των ημερών του Ευάγγελου Φλωράτου και ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ.

Όπως έγινε γνωστό, το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στις 8.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραστεί και να προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής του Ανδρέα Πανταζάτου.

Τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος ευχαριστούν ολόψυχα δημοσίως για τα τόσα μηνύματα αγάπης και για τη συμπαράσταση στο πένθος που βιώνουν για την σημαντική απώλεια του προσφιλούς τους προσώπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις