Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ζωντανοί οι Σέρβοι, 1-1 στο 95' την Σλοβενία- ΒΙΝΤΕΟ

Ζωντανοί οι Σέρβοι, 1-1 στο 95' την Σλοβ...

Δραματικό παιχνίδι

Η Σλοβενία ήταν ανώτερη, είχε δοκάρι, προηγήθηκε στο 69’ με τον Κάρμαντσνικ, αλλά η Σερβία απάντησε με buzzer beater του Γιόβιτς στις καθυστερήσεις και άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στους «16» του Euro 2024!

Η Σλοβενία μπήκε με εμφανή διάθεση να πιέσει ψηλά, να παίξει δυναμικά και να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου της. Την ώρα που η Σερβία προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα με υπομονή, για να βρει κάποιο κενό και να απειλήσει.

Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, ωστόσο, αλλά δέχτηκε και δύο φάσεις, με το σουτ του Τσέριν στο 4’ να μην ανησυχεί τον Ραΐκοβιτς. Ενώ εκείνο του Μλάκαρ τέσσερα λεπτά μετά, τον ανάγκασε να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ!

Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν με άνεση το παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και μεταφέροντας την δράση στο επιθετικό τους τρίτο, χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά όμως.

Με τους παίκτες του Ντράγκαν Στοϊκοβιτς να ανεβάζουν κάπως «στροφές» και να καταγράφουν την πρώτη τους ευκαιρία λίγο πριν το ημίωρο. Στο 27ο λεπτό, συγκεκριμένα, όταν από σέντρα του Μλαντένοβιτς, ο Βλάχοβιτς έκανε την κεφαλιά αλλά ο Όμπλακ μπλόκαρε την μπάλα.

Ενώ στο 31’, ο Τάντιτς εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μίτροβιτς πήρε την κεφαλιά, χωρίς να βρει καλά την μπάλα, στο δεύτερο δοκάρι και έτσι αυτή κατέληξε άουτ…

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ωστόσο άνηκε στην Σλοβενία, καθώς στο 38ο λεπτό ο Έλσνικ έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια αλλά στο σουτ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας. Με τον Σέσκο να παίρνει το… ριμπάουντ και να αστοχεί απελπιστικά, μέσα από την περιοχή!

Ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός έως και το κλείσιμο του ημιχρόνου, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει ωραία σέντρα για τον Μίτροβιτς, στο δεύτερο δοκάρι, αλλά τον Όμπλακ να τον νικάει, στο 42’ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Η Σερβία μπήκε πολύ αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας με ορμή ένα γρήγορο τέρμα για να μπει σε θέση οδηγού. Είχε την πρώτη της καλή φάση στο 47’, με τον Μίτροβιτς να μην μπορεί να σκοράρει από δύσκολη θέση απέναντι στον Όμπλακ.

Για να ακολουθήσουν ένα παραλίγο αυτογκόλ του Μπίγιολ, μετά το γέμισμα του Γκατσίνοβιτς ο οποίος αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Μλαντένοβιτς, καθώς και μια νέα χαμένη ευκαιρία του Μίτροβιτς, στο 49ο και στο 50ο λεπτό αντίστοιχα.


Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς (76' Βέρμπιτς), Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ (64' Στάνκοβιτς), Σπόραρ, Σέσκο (76' Βιπότνικ).

Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Ίλιτς, Λούκιτς (64' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Μλαντένοβιτς (46' Γκατσίνοβιτς), Τάντιτς, Βλάχοβιτς (64' Γιόβιτς), Μίτροβιτς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports