Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αμερικανίδα σταρ Γκόλντι Χόουν θέλει να γυρίσει μια ταινία με τη διάσημη οικογένειά της

Η Αμερικανίδα σταρ Γκόλντι Χόουν θέλει ν...

Η βραβευμένη με Όκσαρ ηθοποιός, είπε ότι θέλει να συνεργαστεί με την οικογένειά της σε μία ταινία προτού γίνουν όλοι «πολύ μεγάλοι»

Η 78χρονη Αμερικανίδα σταρ Γκόλντι Χόουν – Goldie Hawn είπε ότι θέλει να συνεργαστεί με την οικογένειά της σε μία ταινία προτού γίνουν όλοι «πολύ μεγάλοι», προτείνοντας ακόμη και μια ιδέα για το τι θα μπορούσαν να κάνουν.

Σε μια νέα συνέντευξη, η αγαπητή σταρ του Χόλιγουντ, τιμημένη με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για «Το άνθος του κάκτου - Cactus Flower» σε σκηνοθεσία Τζιν Σακς, είπε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Κερτ Ράσελ και τα παιδιά της, Κέιτ Χάντσον, Όλιβερ Χάντσον και Γουάιατ Ράσελ και πιστεύει ότι θα ήταν «πολύ διασκεδαστικό».

"Αυτό που θα μου άρεσε, στην πραγματικότητα, προτού γίνουμε όλοι, ξέρετε, πολύ μεγάλοι, θα ήταν τόσο υπέροχο να κάνουμε μια ταινία μαζί", είπε η Γκόλντι Χόουν στην εκπομπή «Let's Talk Off Camera» του SiriusXM με την Κέλι Ρίπα, όταν η παρουσιάστρια πρότεινε στην Χόουν να κάνει ένα ριάλιτι με θέμα το δείπνο των Ευχαριστιών με την οικογένειά της.

Να θυμίσουμε πως ο 73χρονος Κερτ Ράσελ και η 78χρονη Γκόλντι Χόουν είναι μαζί από το 1983 και η αγάπη τους παραμένει ανέπαφη στον χρόνο.

Ως γνωστόν είναι μεγάλη η αγάπη τους για την Ελλάδα και διατηρούν σπίτι στην όμορφη και καταπράσινη Σκιάθο όπου μάλιστα έχουν έρθει ήδη φέτος το καλοκαίρι και απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα.

Ηθοποιός και μάλιστα καλή με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της είναι και η 45χρονη Κέιτ Χάντσον.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight