Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Πρωτιά στον Όμιλο με «3 στα 3» η Εθνική παίδων, 8-4 τη Μάλτα με πατρινά γκολ! (ΦΩΤΟ)

Πρωτιά στον Όμιλο με «3 στα 3» η Εθνική ...

Την Παρασκευή (21/6, 20:00) με Γεωργία

Πέτυχε άνετα το “3 στα 3” η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, καθώς επιβλήθηκε και στον τρίτο της αγώνα στον 8ο Όμιλο, αυτή τη φορά επί της οικοδέσποινας Μάλτας με 8-4 .

Έτσι, η Ελλάδα με τρεις πατρινούς στις τάξεις της (έφτασαν τα 8 γκολ) πήρε την 1η θέση στον συγκεκριμένο Όμιλο με τρεις νίκες και 9 βαθμούς και πλέον θα αντιμετωπίσει στη φάση των “16” τη Γεωργία, που τερμάτισε στη 2η θέση του 5ου Ομίλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή (21/6), στις 20:00 ώρα Ελλάδας και ο νικητής θα περάσει στα προημιτελικά.

Η Εινική μας κυριάρχησε απόλυτα και στο ματς κόντρα στους Μαλτέζους, κυρίως λόγω της εξαιρετικής απόδοσης στην άμυνα και βρίσκοντας λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους, σε κρίσιμα σημεία. Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι σκόραρε (στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου), από τέρμα σε τέρμα, ο γκολκίπερ της Ελλάδας Δημήτρης Μπερδές. MVP αναδείχθηκε ο Δημήτρης Χατζής.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΛΤΑ 8-4

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-1, 2-1, 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές 1, Ηλίας Αγγελόπουλος 2, Ζουζούνης 1, Καρατζάς, Λεωνιδάκης, Αγγελος Λαμπάτος , Μότσιας, Πατσιλινάκος, Ράπτης, Κωνσταντίνος Μπιτσάκος, Σάρρος 2, Πιμπλής, Γεωρβασάκης , Πορτοκάλης, Χατζής 2.

Τα γκολ για τη ΜΑΛΤΑ πέτυχαν οι Φένεχ 1, Ακιλίνα 1, Έγκερερ 2.

Αρχηγός αποστολής, ο Νικόλας Φιλόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports