Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή - Το επισκεπτήριο και το πρόγραμμα που θα ακολουθεί

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή...

Στενοί συγγενείς και ο δικηγόρος του έχουν δικαίωμα να τον επισκέπτονται

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές του Κορυδαλλού περνά ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Βρίσκεται στην VIP έκτη πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται συνήθως πρόσωπα κατηγορούμενοι ή καταδικασμένοι για οικονομικά εγκλήματα, αλλά και πρόσωπα γνωστά στο δημόσιο βίο που στερούνται την ελευθερία τους.

Το επόμενο διάστημα ο 52χρονος δικηγόρος θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των φυλακών και βεβαίως θα ισχύουν γι' αυτόν ό,τι και για τους άλλους κρατούμενους. Θα μπορεί να έχει επισκεπτήριο από τους στενούς συγγενείς του, ενώ ο δικηγόρος του θα έχει επίσης συχνή επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Με παραγγελία του Αρείου Πάγου, άλλωστε, η διαδικασία έως την έναρξη της δίκης θα γίνει κατά προτεραιότητα, ώστε να μην καθυστερήσει η ακροαματική διαδικασία με τον δικηγόρο να είναι κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του.

Ο Λύτρας μπήκε στον Κορυδαλλό με την ιδιότητα του προφυλακισμένου λίγο πριν από τις 12.30 το μεσημέρι. Η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί στη φυλακή ξεκίνησε από τη στιγμή που η σύζυγός του τον μήνυσε για παραβίαση των περιοριστικών όρων με τους οποίους είχε διατηρήσει, παρά τη βαριά κατηγορία, την προσωπική του ελευθερία.

Ο Απόστολος Λύτρας αρνήθηκε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, αλλά δεν έπεισε τη δικαιοσύνη. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ακολούθησε η παράδοσή του, η διανυκτέρευσή του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Από εκεί, σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος και στη συνέχεια η πόρτα του Κορυδαλλού έκλεισε πίσω του.

ΠΗΓΗ protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις