Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: Η αστεία φωτογραφία που δημοσίευσε για τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η αστεία φωτογραφία που ...

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα»

Αν και η Κέιτ Μίντλετον μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία δεν παραλείπει να είναι παρούσα με τον τρόπο της.

Έτσι αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ για τα γενέθλια του σήμερα. Η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του συζύγού της με τα τρία παιδιά τους, τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λουίς και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Και οι 4 κρατιούνται από το χέρι, πηδούν στον αέρα και γελούν. «Χρόνια πολλά μπαμπάκα. Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ», ανέφερε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η οικογένεια είναι ντυμένη με απλά ρούχα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φοράει φούτερ με κουκούλα και σορτσάκι και χαμογελάει στον φακό με τα τρία του παιδιά. Την φωτογραφία φέρεται να τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον στο Νόρφολκ τον περασμένο μήνα.

Και η βασιλική οικογένεια, όμως, ευχήθηκε δημόσια στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου που σήμερα γίνεται 42 ετών. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μωρό στην αγκαλιά του βασιλιά Καρόλου.

«Ευχόμαστε στον πρίγκιπα της Ουαλίας πολύ ευτυχισμένα γενέθλια!», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χαμογελάει στην αγκαλιά του πατέρα του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight