Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση Λύτρα: Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η σύζυγός του

Υπόθεση Λύτρα: Αίτηση διαζυγίου καταθέτε...

Η αίτηση θα δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος

Αίτηση διαζυγίου αναμένεται να καταθέσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η αίτηση θα δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.  Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας έφυγε τον περασμένο Δεκέμβριο από το σπίτι τους στον Γέρακα, ενώ το Πάσχα η κ. Πολυζωγοπούλου φέρεται να του ζήτησε να προσπαθήσουν ξανά και να γυρίσει στο σπίτι, καθώς η κόρη τους τον ζητούσε. Τότε, ο Απόστολος Λύτρας επέστρεψε στο σπίτι του Γέρακα.

Το πρώτο βράδυ του Λύτρα στον Κορυδαλλό
Ο Απόστολος Λύτρας όταν έφθασε στο υποκατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού χθες και αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για τους νέους κρατούμενους, έκανε τεστ κορονοϊού και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την έκτη πτέρυγα, τη γνωστή και ως VIP.

Στη συγκεκριμένη πτέρυγα έχουν βρεθεί στο παρελθόν κρατούμενοι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο 52χρονος ποινικολόγος βρέθηκε σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις