Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθεί 15 ημέρες πριν για ενδοοικογενειακή βία στον εγγονό του

Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθε...

Αφέθηκε ελεύθερος

Πριν 15 ημέρες ο 81χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σήμερα, Παρασκευή (21.06.24) με 12 μαχαιριές έσφαξε την 73χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια ήπιε χλωρίνη, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την άγρια γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 81χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στις 05.06.24  για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του εγγονού του, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί, όπως είχε καταγραφεί στα αρχεία της Αστυνομίας, ότι για την παραπάνω περίπτωση η σύζυγός του και η κόρη του είχαν ζητήσει μέσω του αξιωματικού υπηρεσίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών την ψυχιατρική του εξέταση, πλην όμως ο εισαγγελέας έκρινε ότι την παρούσα στιγμή δεν κρίνεται και θα κριθεί.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις 17.06.24 προς την εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Μια ημέρα πριν, στις 16.06.24 γύρω στις 5 το απόγευμα, οι αστυνομικές Αρχές δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον δράστη, ο οποίος ανέφερε πρόβλημα με τη γυναίκα του και την κόρη του.

Στο σπίτι μετέβησαν αστυνομικοί, στους οποίους δράστης και θύμα μετέφεραν ότι σημειώθηκε ένα φραστικό επεισόδιο, καθώς ο 81χρονος δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή. 

Πηγή:newsit 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις