Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ψυχοκόρες: Η Μάγια μαθαίνει πως είναι έγκυος

Ψυχοκόρες: Η Μάγια μαθαίνει πως είναι έγκυος

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Συγκλονιστικά τα επεισόδια της σειράςΨυχοκόρες” που έρχονται από Δευτέρα εως Πέμπτη στις 21:00 στον Αντ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50

 Η Νέλλα σώζει τον Κοσμά και εκείνος πλέον της χρωστά τη ζωή του. Η ψυχική υγεία της Νέλλας υποτροπιάζει. Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει στον Σώτο όλη την αλήθεια κι εκείνος θυμώνει μαζί της, αλλά και με τη Μαρίκα. H Φρόσω μαθαίνει από τον Γιωργάκη το σχέδιο της Αμαλίας για να ξεφορτωθεί το μωρό της, ενώ ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τον Βελλή. Η Χριστίνα εξομολογείται στη Βασιλική τι έχει βιώσει και την προτρέπει να πάει να δει τον πατέρα της που έχει χειροτερεύσει. Η Δεσποινιώ συναντά τυχαία τον Τάσο.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

Η τυχαία συνάντηση της Δεσποινιώς με τον Τάσο έχει τραγική κατάληξη, βυθίζοντας τη Δεσποινιώ στην απελπισία. Ο Λεωνίδας συνειδητοποιεί πού έχει μπλέξει ο Ερμής. Η Βασιλική, με τη βοήθεια της Χριστίνας, θάβει τον πατέρα της. Ο Παύλος έχει μια πολιτική πρόταση για να αγωνιστεί να δοθεί χάρη σε πολιτικούς εξόριστους. Η Φρόσω μαθαίνει από τον Γιωργή πως ο Βελλής γνωρίζεται με την Αμαλία, ενώ εκείνος προσπαθεί να μονιάσει μαζί της  με απώτερο σκοπό  τα αρχαία. Ο Σώτος καταφτάνει μεθυσμένος στο σπίτι, αποκαλύπτει τα πάντα στον Κοσμά και αντιμετωπίζει σκληρά τη Μαρίκα. Η Νέλλα συντετριμμένη αναζητά όπιο.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

H Ευανθία μαθαίνει τα σχέδια της Αμαλίας και τη διώχνει, κρατώντας τον Γιωργή. Ο Παύλος κι ο Λεωνίδας καταστρώνουν σχέδιο να σώσουν τον Ερμή. Ο Παύλος δέχεται την πολιτική πρόταση με τον όρο να δοθεί χάρη σε κρατούμενο της επιλογής του, ενώ δεν αργεί να τσακωθεί με τη Μάγια. Ο Σώτος φεύγει από το σπίτι κι η Μαρίκα προσπαθεί να φύγει από τους Κοτρώτσηδες με κάθε τρόπο. Ο Κοσμάς χάνει τη θέση του και όλα καταρρέουν στη ζωή του. Η Φρόσω συμφωνεί να ψάξει για τα αρχαία αρκεί να κατέβει εκείνη στο πηγάδι. Η Δεσποινιώ γλιτώνει ένα μικρό κορίτσι από τα νύχια της  Βικτωρίας και εκείνη την εκδικείται.

 ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Η Μαρίκα πηγαίνει στο σπίτι του Πολίτη και επιστρέφοντας, ανακοινώνει στη Νέλλα πως φεύγει. Η Δεσποινιώ ξεκινά τη δουλειά στη Μαρί. Η Μάγια μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Παύλος αλληλογραφεί με τον Νέστορα υποδυόμενος τον Ερμή, με την ελπίδα να σώσει το γιο του. Πολύτιμος βοηθός του ο Λεωνίδας. Μαζί προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Νέστορα. Η Χριστίνα μαθαίνει πως θα πάρει μετάθεση και θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει, ενώ της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη Βικτωρία. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Ευανθίας για το βράδυ, η Φρόσω με τον Βελλή ξεκινούν την επιχείρηση στο πηγάδι.

Trailer

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight