Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Τα “Μουσικά Ηχοχρώματα” γέμισαν το νέο δημαρχείο της Πάτρας

Τα “Μουσικά Ηχοχρώματα” γέμισαν το νέο δ...

Το βράδυ της Παρασκευής

Το αίθριο του Νέου Δημαρχείου Πατρών το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου γέμισε από τους φίλους της μουσικής οι οποίοι παρακολούθησαν τη συναυλία που διοργάνωσε το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας  για να γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Το προαύλιο του Δημαρχείου «πλημμύρησε» από «Μουσικά Ηχοχρώματα» τα οποία περιλάμβαναν την παρουσίαση ενός ανθολόγιου αγαπημένων τραγουδιών, γραμμένα από εξαιρετικούς Έλληνες δημιουργούς.

Το σύνολο μουσικής δημιουργίας Ευήκοον Μέλος θα ένωσε τις δυνάμεις του με μουσικούς από την τοπική κοινότητα, προσφέροντας μια αξέχαστη μουσική εμπειρία και ταξίδεψε το κοινό σε μοναδικούς μουσικούς δρόμους

Στη συναυλία συμμετείχε η συνθέτρια και ερμηνεύτρια Ηρώ, δύο από τις καλύτερες χορωδίες της Πάτρας. Οι πολυβραβευμένες ΒelCantes (Ενορίας Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας) με τη μαέστρο Έλενα Δρουκοπούλου και το υπέροχο φωνητικό σύνολο ”CoroAvanti» («Ορφέα» Πατρών) το οποίο διευθύνει η σολίστ Λίνα Γερονίκου.

Στη διάρκεια της συναυλίας θα ακούστηκαν διαχρονικά τραγούδια που έχουν συνθέσει οι D.Panton, N. Piovani, Μ. Θεοδωράκη, Dinkjian – Νικολακοπούλου, Μ. Πλέσσα, Δ. Σαβόπουλου, Μ. Βαμβακάρη, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Λοϊζου, I.Carreno, θα πλημμυρίσουν το προαύλιο του νέου Δημαρχείου της Πάτρας στέλνοντας το μήνυμα της ειρήνης, της συναδέλφωσης και του πολιτισμού, που πρεσβεύει η συγκεκριμένη ημέρα.

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αποστόλης Αγγελής, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αθλητισμού Παναγιώτης (Τάκης) Πετρόπουλος, η σύμβουλος του Δημάρχου Κ.Πελετίδη για τον συντονισμό των πολιτιστικών δομών Ήρα Κουρή, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture