Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 επιβαίνοντες της θαλαμηγού

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 επιβαίν...

Στον εισαγγελέα αύριο οι συλληφθέντες

Κατασχέθηκε το σκάφος και συνελήφθησαν 13 άτομα από τη θαλαμηγό, από όπου έφυγαν πυροτεχνήματα και ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Ύδρα.

Το περιστατικό με τη φωτιά στην Ύδρα, καταγράφηκε την Παρασκευή (21/6/24) και για αυτό είναι σε εξέλιξη προανακριτική έρευνα της Πυροσβεστικής… 

 Για το συμβάν αναμένεται να παρθούν απολογίες κατηγορουμένου από όλο το πλήρωμα και θα γίνουν και αντίστοιχα εκθέσεις σύλληψης…

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθησαν σήμερα (22/6/24) από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) Έλληνες, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες της 21ης Ιουνίου 2024.

Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Αγανάκτηση του δημάρχου Ύδρας
Μιλώντας για το συμβάν, νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Κουκουδάκης, δήλωσε αγανακτισμένος και τόνισε πως οι Αρχές θα κάνουν τα πάντα για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

«Αν ισχύει αυτό (σ.σ. η φωτιά να προκλήθηκε από θαλαμηγό), είναι πραγματικά κάτι που με θλίβει ιδιαίτερα. Πραγματικά μεγάλη αγανάκτηση. Θα το αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές. Στην περιοχή που εκδηλώθηκε δεν είναι κάτι. Δεν είναι ούτε οργανωμένη παραλία δίπλα, ούτε τίποτα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Κάποιοι τόσο ανεύθυνα με 6 μποφόρ αέρα ρίχνουν πυροτεχνήματα δίπλα σε πευκοδάσος. Νομίζω μπορεί να καταλάβει κάποιος τι αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε ένα δήμαρχο αλλά και στους δημότες και σε όλους τους εμπλεκόμενους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις