Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Η στιγμή που ανατρέπεται όχημα της Πυροσβεστικής

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Η στιγμή που ανατρέπ...

Δείτε βίντεο

Τρόμο έζησαν οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος της Πυροσβεστικής το οποίο ανατράπηκε κατά τη διάρκεια της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε κατοικημένη περιοχή στη Σαλαμίνα το πρωί του Σαββάτου.

Η φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή Γαλήνη Σαλαμίνας και συγκεκριμένα σε χορτολιβαδική έκταση, ενώ τέθηκε υπό μερικό έλεγχο άμεσα.

Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της Πυροσβεστικής σημειώθηκε ένα ατύχημα με ένα από τα οχήματα με αποτέλεσμα να σοκαριστούν πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής.

Το αυτοκίνητο ανέβαινε την οδό Μονεμβασιάς στην περιοχή Σπιθάρι για να πάει στο πίσω μέρος της πυρκαγιάς. Στην κορυφή του βουνού που ανέβηκε το όχημα, όπου έκανε όπισθεν, κατέρρευσε το έδαφος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κατρακυλήσει. Ο οδηγός βγήκε όρθιος σε κατάσταση σοκ, με τη βοήθεια συναδέλφου του και κατοίκων.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας του νησιού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, λόγω της φωτιάς, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ρέστη από ύψος της οδού Γρ. Λαμπράκη έως το ύψος της οδού Γρηγορίου Ε.

 Η φωτιά ξεκίνησε «μέσα» στις αυλές των σπιτιών σε δύσβατο σημείο, όμως τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι είχε σταλεί  και μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής Ρέστη να είναι σε ετοιμότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις