Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζητά να κηρυχθεί ο Δήμος Ερυμάνθου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζητά να κηρυχθεί ο Δή...

Ανυπολόγιστες οι ζημιές που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά

Ο Άγγελος Τσιγκρής , με αφορμή τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε στο Δήμο Ερυμάνθου η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αχαΐα την Παρασκευή (21/6), να κηρυχτεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Αχαιός πολιτικός από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές σε δασικές και καλλιεργήσιμες εκτάσεις, καθώς και στο ζωικό κεφάλαιο, ενώ ζήτησε να κηρυχτεί ο δήμος Ερυμάνθου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή Άνω Μαστραντώνη και εξαιτίας των δυνατών ανέμων έλαβε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με το πύρινο μέτωπο να εκτείνεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων._ 


_______________________


Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει βουλευτής Αχαΐας, γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ, στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη και στο Δίκτυο Πρόληψης της Εγκληματικότητας της ΕΕ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις